Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság után kapcsolat netán ha szakítás újra barátság? (lent)
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel érdekes kapcsolatban vagyunk . Megegyeztünk hogy nem lesz több mint barátság , átjött hozzánk és beszélgettünk ,ölelkeztünk majd amikor érdekes helyzetbe kerültünk elkezdtem ezzel hülyéskedni hogy "csak barátok" majd ő megcsókolt engem és ez egymás után több csókot váltott ki . Beleszerettem , ő is benne lenne a kapcsolatban csak attól fél hogy ha szakítanánk szétmenne a barátságunk .. érdemes lenne megpróbálni , ha igen hogyan tudnám rábeszélni ?2012. jún. 22. 19:50
2/4 guido válasza:
Érdemes lenne igen. Ez hülyeség hogy rámegy a barátságotok. Ha nem megy akkor beszéljétek meg hogy akkor menjetek vissza barátok szintjére. Ennyi. Akkor nem működik ha valamelyik óriásit bakizik. Szal csak okosan :D
De megéri megpróbálni(nekem 2 évig tartott egy ilyen, csak megcsalt azért ment tönkre a barátság a szakítás után)
21/F
3/4 A kérdező kommentje:
16-16
2012. jún. 22. 19:53
4/4 anonim válasza:
Barátság extrákkal-nézzétek meg jó film :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!