Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 20 vagyok szerelmes belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 20 vagyok szerelmes belém egy 11 éves de nekem is egy kicsit. Most mit csinályak? (több lent)

Figyelt kérdés
Sokszor benéz az apjához suli után és mindíg köszön nekem olyan elbűvölő.

2012. jún. 22. 16:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
szerintem irány a legközelebbi tó feneke....vagy felejtsd el....vagy ha belemész ebbe majd langyulhatsz kicsit a sitten....
2012. jún. 22. 23:34
 22/25 anonim ***** válasza:

tegnap 20:39

Igazából a pedofília a nagyon fejletlen test iránti vonzalmat jelent, és nem a kor számít. 11-12 éves lányok már eshetnek olyan határra amikor sokkal többnek nézhetnek ki a koruknál. Pl láttam olyan 12 évest csajt akinek olyan feneke volt mint egy 18 évesnek és a mellei is szépen domborodtak, szóval szerintem ezt megítélni látatlanba nem lehet. Viszont az biztos hogy a kérdező helyében komolyabb történésekbe nem mennék bele és vissza iratkoznék az általánosba mert nagyon szerény képességeket mutat!

2012. jún. 23. 11:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Esznel vagy ember ne legy mar pedo 11 kislany ojeee vannak fura emberek 23 F en nem megyek 19 alä
2012. jún. 25. 10:22
 24/25 anonim ***** válasza:
Gondolkozz már ember! 11 éves az még kisgyerek!
2012. jún. 25. 10:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, te roma származású vagy?
2013. ápr. 28. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!