Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 20 vagyok szerelmes belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 20 vagyok szerelmes belém egy 11 éves de nekem is egy kicsit. Most mit csinályak? (több lent)

Figyelt kérdés
Sokszor benéz az apjához suli után és mindíg köszön nekem olyan elbűvölő.

2012. jún. 22. 16:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Helyesírás alapján hasonló szinten lehettek.
2012. jún. 22. 16:56
 12/25 A kérdező kommentje:
A szüleink is elégé jóban vannak de nekem eléggé elbűvölő lány,okos is .
2012. jún. 22. 16:56
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
te tulipántaposó
2012. jún. 22. 16:58
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

Elég idióta lehetsz, ha nem tudod mit csinálj! Már bocs!

Ha bejön neked, fektesd meg, mit veszíthetsz? Ja 20 évet...:)

Akkor nem szóltam!

Psszt....Am. titokban csináld csak meg, jó szűk az még, úgy fog sikítani mikor szétreped, hogy az csak na...

2012. jún. 22. 17:01
 15/25 anonim ***** válasza:
10%
az uccsót olvasva beindult a fantáziám...légyszi videózd is le, mert erre kiváncsi vagyok
2012. jún. 22. 17:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szórakozol,ha meg nem beteg vagy,nekem 20 évesen a 18nál fiatalabb lányok is gyerekek voltak,még 15-16 évesen sem kezdtem volna fiatalabbal,idióta,hagyd őt békén
2012. jún. 22. 17:22
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmet vagy inkább lelki vagy érzés vonzalmat érzel az még akár normális is lehet, Ha testit is az már annyira nem, bár vannak szép nőies testű lányok is, de ilyesminek nincs valóságtartalma.

Tekintsd egy kedves barátnak és bánj vele akként. Úgy mint ahogy az apukáknak a kislányuk egyben a nem szó szerint értendő szerelmük is.

Szóval nem kell megijedni. Előfordul az ilyen. Ez aranyos a kiscsaj részéről. Élvezd ki a társaságát, hátha adni tud egy kis életöröm érzést, vidámságot vagy olyasmit amiben a gyerekek jók. Kezeld felnőttként a helyzetet.

Ha olyan vonzalmat éreznél amit nem tartasz helyénvalónak akkor természetesen abba kell hagyni!

Régen nekem is volt két ikerlány rajongóm. Imádtam őket nagyon édesek voltak. Semmi rossz nincs benne ha barátkozol velük.

28F

2012. jún. 22. 18:19
 18/25 anonim ***** válasza:

ma 17:01

Ha a saját súlyától nem csúszik bele akkor valószínűleg tévedtél! :D

2012. jún. 22. 18:20
 19/25 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy most senki sem pedofilozik!

Bezzeg, ha egy 14-16 éves lányról van szó, aki huszonéves sráccal jár, akkor egyből jöttök a pedofilsággal, pedig ez a pedofília!

2012. jún. 22. 20:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Mert ezt senki sem veszi komolyan zsenikém. :)
2012. jún. 22. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!