Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 20 vagyok szerelmes belém egy 11 éves de nekem is egy kicsit. Most mit csinályak? (több lent)
Elég idióta lehetsz, ha nem tudod mit csinálj! Már bocs!
Ha bejön neked, fektesd meg, mit veszíthetsz? Ja 20 évet...:)
Akkor nem szóltam!
Psszt....Am. titokban csináld csak meg, jó szűk az még, úgy fog sikítani mikor szétreped, hogy az csak na...
Ha szerelmet vagy inkább lelki vagy érzés vonzalmat érzel az még akár normális is lehet, Ha testit is az már annyira nem, bár vannak szép nőies testű lányok is, de ilyesminek nincs valóságtartalma.
Tekintsd egy kedves barátnak és bánj vele akként. Úgy mint ahogy az apukáknak a kislányuk egyben a nem szó szerint értendő szerelmük is.
Szóval nem kell megijedni. Előfordul az ilyen. Ez aranyos a kiscsaj részéről. Élvezd ki a társaságát, hátha adni tud egy kis életöröm érzést, vidámságot vagy olyasmit amiben a gyerekek jók. Kezeld felnőttként a helyzetet.
Ha olyan vonzalmat éreznél amit nem tartasz helyénvalónak akkor természetesen abba kell hagyni!
Régen nekem is volt két ikerlány rajongóm. Imádtam őket nagyon édesek voltak. Semmi rossz nincs benne ha barátkozol velük.
28F
ma 17:01
Ha a saját súlyától nem csúszik bele akkor valószínűleg tévedtél! :D
Hogy-hogy most senki sem pedofilozik!
Bezzeg, ha egy 14-16 éves lányról van szó, aki huszonéves sráccal jár, akkor egyből jöttök a pedofilsággal, pedig ez a pedofília!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!