Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha nem beszélünk mindenna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem beszélünk mindennap egymással?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt, sokszor találkozunk, akkor rengeteg időt töltünk együtt, de vannak napok, mikor nem tudunk, és van, hogy nem is beszélünk ilyenkor egymással. Telefonon amúgy sem nagyon szoktunk, mert egyikőnk sem szeret telefonon keresztül, inkább interneten csevegünk.

Nekem hiányzik ő és tudom, hogy én is neki, de akkor nem értem magunkat...

Igazából én kicsit attól tartok, hogy a túl sok együtt töltött idő miatt lassan kifogyunk a beszédtémákból és ezért nem írok neki a neten, mert félek, hogy ha találkozunk, akkor nem lesz mit mondani a másiknak.

Ti mit gondoltok erről?

2012. jún. 22. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak a gáz kezdete.
2012. jún. 22. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ti ilyenek vagytok és kész.
2012. jún. 22. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így vagyunk de lekellet érettségiznem valahogy. :D Nyáron viszont még a bugyijából is kinyalom ha szeretné :P
2012. jún. 22. 15:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi meg messze lakunk egymástól és nem tudunk minden nap együtt lenni. :( Most nagyon érzem, hogy hiányzik!
2012. jún. 22. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem gáz. Kell a másiknak életteret hagyni. Sok kapcsolat megy úgy tönkre, hogy folyamatosan egymás nyakában vannak. Persze lehet csevegni, de nem gáz, ha nem.

Az a jó, hogy hiányoztok egymásnak. Ez azt jelenti, hogy szeretitek egymást. Tudom, rossz érzés, de néha kell ez is, felkorbácsolja az érzelmeket. Aztán milyen jó lesz találkozni.

Beszédtéma kell, hogy legyen egy jó kapcsolatban. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehettek csöndesebb hangulatban. közös hallgatás is elő szokott fordulni, amivel akkor nincs baj, ha nem jöttök tőle zavarba és nem érzitek problémának. Ha épp nem olyan a fíling, hogy az élet értelméről vagy akármiről beszélgettek, megnéztek mondjuk egy jó filmet.

Persze ez nem azt jelenti, hogy az összes jó kis anekdotát le kell lőni sype-on (msn-en, fészbukon, gmailen..), mert személyesen azért jobb elmesélni ezt-azt.

2012. jún. 24. 19:58
 6/6 Pendulum92 ***** válasza:

Hiszitek vagy sem, én a párommal találkozásunk napjától kezdve együtt lakunk. Egyfolytában együtt vagyunk, kivéve néha hétvégéken, és nem unjuk egymást.

Ebben az is benne van, hogy olyan, mint ha ugyanazok lennénk, csak ő lány én fiú. Ugyanazok a dolgok érdekelnek, sokszor ugyanazt mondjuk, ugyanúgy, a semmiből, aztán röhögünk rajta.Rengeteget beszélgetünk.

Összefoglalva ez tőletetek függ. Ha kifogytok a beszédtémákból, az nem jó előjel a későbbiekre nézve.Mindenből tanulni kell, ha kell, lépj tovább, és el fog jönni aki mellett azt mondhatod, végre.

2012. jún. 30. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!