Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha ezt mondaná nektek egy nő?
Figyelt kérdés
Haragszik rám,megbántottam igaz nekem nem annyira gáz a szitu.NA és ezeket mondta összefoglalva:érett koromhoz képest még egy 20 éves szintjén sem vagyok,hazug gyáva gyökér,és még az utcán arra se méltat hogy rám nézzen.Hogyan reagáltátok volna le.Én meghallgattam és ennyi.Kicsit rosszul esett.2012. jún. 22. 12:00
21/22 anonim válasza:
miért irtad hogy egy férfi sem fogja komolyan venni? hisz pasi a kérdeő...
22/22 anonim válasza:
Velem is kb. ugyanezt játszotta el egy srác:S:S:(Nem tudom mi a jó ebbe nektek, gratulálni tudok csak az ilyen srácoknak, mint amilyen te is vagy. Bezzeg ha veletek csinálná ezt egy lány akkor meg le lenne k*rvázva.:@ és igen valószínű, hogy meg fogod bánni majd, de ha észnél van a csaj akkor majd magasról tesz majd rád!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!