Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha ezt mondaná nektek egy nő?

Figyelt kérdés
Haragszik rám,megbántottam igaz nekem nem annyira gáz a szitu.NA és ezeket mondta összefoglalva:érett koromhoz képest még egy 20 éves szintjén sem vagyok,hazug gyáva gyökér,és még az utcán arra se méltat hogy rám nézzen.Hogyan reagáltátok volna le.Én meghallgattam és ennyi.Kicsit rosszul esett.
2012. jún. 22. 12:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
"Tudod mit, le vagy szarva."
2012. jún. 22. 12:06
 2/22 anonim ***** válasza:
Hallgatás beleegyezés. Nem gondolkodtál még el azon, hogy esetleg igaza van?
2012. jún. 22. 12:07
 3/22 A kérdező kommentje:
JA és még azt is mondta hogy én azt élvezem hogy neki fájdalmat okozok és hülyének nézem.Nem gondolkodtam el de az is lehet igaza van.Majd lehet megbánhatom hogy így viselkedtem?
2012. jún. 22. 12:09
 4/22 anonim ***** válasza:
attól függ, miért mondta ezt. Biztos rosszul esne. Gondolom ez volt a szakítóbeszéde????
2012. jún. 22. 12:14
 5/22 anonim ***** válasza:
hát ha van alapja (és én úgy látom hogy van) akkor megérdemelted, és nem tudsz vele mit csinálni
2012. jún. 22. 12:16
 6/22 anonim ***** válasza:

Nekem is volt dolgom hasonló lánnyal, én megszüntettem a kapcsolatot vele, mondjuk olyan bunkóságot válaszoltam, hogy örökre megsértettem. Life is hard. Tahó én is tudok lenni, bárki ahhoz nem kell nagy tudás.

26/F

2012. jún. 22. 12:19
 7/22 A kérdező kommentje:
Szórakoztam vele való igaz,ő komolyan vette mert úgy is viselkedtem.Közben össze jöttem mással és nem szóltam neki erről.Ez még annyira nem durva mert nem káromkodott.De nem is hatott meg.Csak néha azt érzem megbánom én ezt.
2012. jún. 22. 12:24
 8/22 anonim ***** válasza:
pff szerintem simán megérdemelted....
2012. jún. 22. 12:40
 9/22 anonim ***** válasza:
Igaza van és megérdemelted. A férfi nem szégyene vagy, te gyökér. Hogy a gravitáció miért hozta le a hozzád hasonló idiótákat a fáról...? És még van pofád idejönni és nyüsszögni?
2012. jún. 22. 12:49
 10/22 anonim ***** válasza:

szemétség..és mindenki visszakapja amit tesz, légy egyenes a másikkal, aki nem érdemli meg azzal ne legyél tahó..hogy neki "udvarolsz" vagy mi közben meg mással összejössz

25L

2012. jún. 22. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!