Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj az első talin az exről kezd el kérdezgetni az mit tesz? (néha beszélünk face-n de nem visszük tulzásba)
Gondolom, hogy szeretné leszűrni, hogy milyen volt. Ami jó, ahhoz hasonul, ami rossz, attól tartózkodik utána.
Már ha akar egyáltalán valamit...
Kíváncsi rá, milyen volt a kapcsolatotok.
Ez viheti pozitív és negatív irányba is a tiéteket, de a legeslegjobb, ha nem tud az előzőről semmit.
Ha azt mondod neki, hogy jó volt, akkor ebből feltételezheti, hogy biztos tudsz a nőkkel bánni, és nem egy gyerekesen viselkedő fiút fogott meg, hanem egy olyat, aki mellett nőként érzi magát. Továbbá biztos érdekelné, hogy volt-e köztetek szex, mert ez nem mindegy akkor, ha ő még szűz.
Ha viszont negatív kapcsolat volt az exeddel, akkor a csaj gondolhatja, hogy valami defekt van veled, vagy a csajjal. Még jobban rákérdez, miért szakítottatok, meddig jártatok, stb. Mellesleg ha te dobtad a csajt, az még szerethet téged, és ez már féltékennyé teheti az új barátnőd.
Az se jó, ha elismeréssel, tisztelettel beszél a volt csajodról, mert akkor megakar felelni neked, és olyan akar lenni, mint az exed. Az meg már NEM ő!
Én szoktam érdeklődni az exekről, szeretem tudni, hogyaz előző kapcsolatoknak miért lett vége, mert ebből sokat megtudhatok a srácról is.
Mondjuk nálam nem igazán áll fenn a veszélye, hogy hasonlítani akarnék, mert elég büszke vagyok rá, hogy én olyan vagyok, amilyen. Az szintén nem, hogy féltékeny lennék, mert úgy vagyok vele, hogy azt csábítják el, akit el lehet, és az jobb is, ha megy.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!