Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viszonyultok a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok a barátotok/barátnőtök ex párjához? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ha például barátnőtök megakarja magát hívatni ex párjának a bulijára, találkozni szeretne vele, esetleg szóba kerül hogy a nyáron felmegy hozzá vagy épp akármikor beszél bármelyik ex párjával azt eltitkolja és ha rákérdezel akkor még ő van felháborodva hogy ezt mégis hogy mered meg hogy ő azt csinál amit akar.

(több mint két év párkapcsolat után)

2012. jún. 22. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Barátom ilyet nem csinál. A múltja a csaj és már nem megy vele bulizni, nem megy fel hozzá beszélgetni meg semmit...Meg én ezt el sem tűrném. Vagy az exe vagy én ;)
2012. jún. 22. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
joga van azzal tartani a kapcsolatot, akivel akar, de ne titkolózzon előttem. szeretem, így bízom benne, hogy nem tesz semmi olyat.
2012. jún. 22. 10:38
 3/7 Diavolino44 ***** válasza:
ha mar titkolozik ott mar baj van. Erdekes nekem nem volt ilyen problemam soha, minden lany az exeit undorto feregnek tartotta.
2012. jún. 22. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát erősen furcsállnám, az biztos. Beszéld meg vele, minél előbb. Egyébként én úgy gondolok az előttem lévőre, mint a legyőzött ellenfélre. Elvégre én lettem a befutó :D
2012. jún. 22. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek az exek, nem foglalkozom velük. És visszafelé is ugyanezt várom a barátomtól. Ha valaki 100%-ig lezárta a múltat, nincs igénye arra, hogy bármilyen formában érintkezzen az exszel. Ha a párom ezt csinálná, amit a te csajod szakítóok lenne.
2012. jún. 22. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Joga van tartani vele a kapcsolatot. Soha nem értettem az olyan kapcsolatokat, mikor megszabja az egyik a másiknak, hogy mit csinálhat és kivel.
2012. jún. 22. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem szabok meg senkinek semmit, csak vannak dolgok, amiket nem fogadok el. Az exekkel való cimbizés pedig ez. Mondom, nem hisztiznék, csak közölném, hogy ez számomra elfogadhatatlan és ha nem egyezik erről a véleményünk, részemről útilapu.
2012. jún. 22. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!