Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 14-15 éves lányok nektek miért nincs pasitok? Szeretnétek már egy kedves szerethető és hűséges fiút? Külső vagy a belső a fontosabb nálatok?
Figyelt kérdés
14/f2012. jún. 21. 18:42
11/27 anonim válasza:
Azért,mert errefelé minden 14-15éves fiú nagyon gyerekes..
Szeretnék,de most nincs szükségem rá..
Inkább belső,külsőre csak annyi,hogy ne legyen igénytelen:))
15/L
12/27 A kérdező kommentje:
Végre egy normális válasz. :)
2012. jún. 21. 19:02
13/27 anonim válasza:
Azért mert túl magasra tettem a mércét, nem érdekel ki mit mond, inkább várok pár évet a megfelelő srácig! Nekem olyan fiú kell mint amilyen lány én vagyok. (okos, szép, jó stílusú, kedves) eddig egy fiú volt aki igazán tetszett, az meg túl félénk volt, bár én is bejöttem neki, a dolog nem jött össze, de már nem is bánom!!! Várok, mindig jön egy jobb! :D
15/27 anonim válasza:
jahhh és kib...ott szerény....-.-'
16/27 anonim válasza:
Hát itt még mindig nem akar esni :S
17/27 anonim válasza:
Na hol tart a vihar? Itt Pesten még egy felhő sincs az égen. Van ahol már esik?
18/27 anonim válasza:
Tudod és még nagyon nm akarnék barátot,de vn egy ismerösöm aki ölne barátér hogy végre felvághasson vele,de am nmhiszem hogy menne köytetek mert romániában élünk,jah és itt is baromi meleg van
19/27 anonim válasza:
Azért vagyok egyedülálló mert szeretem a magányt és most úgy sincs akivel összejönnék, illetve lenne de akkor egy túl jó barátság menne tönkre ha valami nem úgy alakul ahogy szeretnénk.;) Amúgy tényleg nagyon meleg van. 14/L
20/27 anonim válasza:
már megint egy érett 14 éves KISFIÚ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!