Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Hány százalékban a külső, és hány százalékban a belső dönt egy férfival kapcsolatban? Kort is légyszíves!
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon szimpatikus. Nem vagyok egy csúnya srác (jó pár nővel volt már viszonyom) úgy gondolom, de van egy kis önbizalomhiányom a miatt, hogy van egy kis pocakom. Kisebbségi érzésem van olyanokkal szemben, akiknek szinte tökéletes a testük. Számomra, mint férfi, nehezen elképzelhető, hogy a kapcsolat elején olyan nő izgasson, aki nem hibátéan "majdnem". Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de nem tehetek róla.2012. jún. 13. 12:29
1/7 anonim válasza:
A külső megfog, a belső megtart. Nekem volt olyan barátom, aki baromi jól nézett ki, izmos, magas, jóképű, de dög unalmas volt. Aztán volt olyan is, akivel nagyon sokat nevettünk, de ő meg testileg nem vonzott annyira.
Engem 60-40%-ban érdekel a külső-belső páros egy kapcsolatban. A külső azért több picivel, mert ha nagyon vonzódom hozzá, elnézek neki pár dolgot.
2/7 anonim válasza:
Ahhoz hogy egyáltalán szób álljak vele a külső dönt. Hisz ha nem tetszik, akkor nem is fog érdekelni, mint férfi. Szerintem a kis pocak belefér. Sok lány szereti. Én pl fenék mániás vagyok, azt nézem meg elsőre :) És ha kivül rendben, akkor jöhet a belső és ha az is, akkor a határ a csillagos ég :)
5/7 anonim válasza:
70%belső 30%külső
ne hogy már egy fiúba a testéért legyek szerelmes, az oylan ... fura. az ide-oda változható hús vér valami!
A bleső sokkal fontosabb !
18/L
6/7 anonim válasza:
Ez a lany lelki erettsegetol is fugg, mi mennyire fontos neki. Meg mindekinek mas tetszik, nekem sosem tetszettek a babaarcu fiuk, inkabb a karakteres, nem annyira szep arcuak. Viszont koverrel nem jarnek, mert az taszit. De a baratom vekony, es megis van egy kis pocakja, az nem zavar, inkabb olyan cuki :-))
7/7 anonim válasza:
*A külső ami megfog, a belső ami megtart.*
Ezzel az idézettel tökéletesen egyetértek!
Egy kis pocak, ha tényleg >kis<, akkor nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!