Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne csak havernak tekintsen?

Figyelt kérdés
Jövőhéten találkozom egyik lány ismerősömmel először.Egyik barátom ismerőse és úgy jelöltem be.Jól el beszélgetünk szinte minden nap.Tippeket szeretnék kérni,hogy miket csináljak,mondjak neki,hogy ne csak havernak tekintsen hanem úgy gondoljon rám,hogy:lehet ebből még lesz valami.

2012. jún. 21. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát először is konkretizálnod kell a dolgot nála, hogy te nem barátként tekintesz rá. Szerintem ennek a legkifejezőbb és legstílusosabb megoldása, ha sétáltok valahol akkor a gizgazok közül szedsz egy virágot neki. Vagy csinálsz szalvétából, vagy ilyesmi. Ez nekem mindig bevált :) Aztán ne felejts el bókolni, és éreztetni vele hogy mik azok a dolgok amikben szerinted ő jó. Innen rád van bízva :)
2012. jún. 21. 10:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi :)
2012. jún. 21. 11:38
 3/4 AWarriorA válasza:
én mondjuk barátnőmmel úgy jöttem össze,hogy megismertem, és mikor először találkoztunk mondtam hogy van elvihető kismacskám...3 nap mulva jött macskanézőbe,felmentünk a szobámba és kérdeztem hogy kér e inni,azt mondta hogy nem én lementem inni mikor felmentem, az ablakomon nézett kifelé,mögé mentem meg akartam csikolni ilyen kis játékosan és szép lassan átöleltem rátette a kezét az enyémre és megcsókoltam és tessék :D mondjuk az attól is függ,hogy milyen mentalitású a csaj sok sikert! :)
2012. jún. 21. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Annyit tudok róla mondani,hogy szokott kocsmába járni a barátaival és elég jókedvű,ebből így ki mit tud nekem segíteni?
2012. jún. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!