Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti újra kezdenétek vele?
Figyelt kérdés
NEm voltunk sokat együtt 3 hónapot!Én nagyon szerelmes lettem belé,de ő azt mondta nem érzi azt hogy szerelmes tudna lenni,nem érzi a szikrát és hagyjuk egymást,nem akar megbántani.Most 3 hónap elteltével felkeresett hogy még is hiányzom neki,nem tud elfelejteni,és kezdjük újra.Megbocsájtanátok vagy újra kezdenétek vele?Tapasztalatokra véleményekre vagyok kíváncsi.2012. jún. 21. 10:10
1/7 anonim válasza:
az első barátommal együtt voltam 1 hónapot, utána szakítottam vele, mert össze voltam zavarodva, és nem éreztem, hogy tudnék szerelmes lenni. 1 hónapig nem voltunk együtt, de már 1 hét után nagyon hiányzott. újra beszélgetni kezdtünk, és összejöttünk megint. akkor már utána majdnem 4 évig együtt voltunk. szóval szerintem érdemes megpróbálni...
2/7 anonim válasza:
húzd meg és ha ugy érzitek akartok valamit egymástol akkor persze.
4/7 anonim válasza:
beszéljétek át a dolgokat, és utána hajrá!
5/7 anonim válasza:
(3 hónapig nem is kommunikáltatok?)
6/7 A kérdező kommentje:
nem beszéltünk.Nekem közben lett más de ő is kidobott.
2012. jún. 21. 12:09
7/7 anonim válasza:
nálunk is ugyanez történt, bár még "csak" 1 hónapja szakított, én nem keres, viszont nagyon örülnék, ha felkeresne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!