Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha el akar menni hadd menjen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha el akar menni hadd menjen?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy párom néha szeretne elmenni a haverjaival sörözni. Kérdezte, hogy mit szólok hozzá, megengedem-e neki. Először megtiltottam neki, de rájöttem, hogy ezzel csak elveszíthetem. Szeretném ha érezné hogy bízik benne, és nem láncolom magam mellé de én se nagyon járkálok el sehova, mert tudom hogy vita lenne belőle.

[Tegnap ültünk egy falatozó teraszán, ott sörözött egy haverjával, de persze ott volt folyamatosan velem. A haverja átment egy szórakozóhelyre egy lány miatt, párom kérdezte, hogy elmehet-e vele meginni egy sört, hogy a srác mégse egyedül legyen ott. Kérdezte tőlem, hogy mehet-e (este 9 körül volt). Mondtam, hogy nem fogom megtiltani neki, de nem szeretném ha elmenne. Könyörgött nekem, mondtam hogy menjen, de siessen mert fázom. Hívott engem is, de nem akartam azt nézni, hogy a munkatársa (bnőm volt pasija) ott udvarol a csajnak. Végül is 20-25 percig volt ott, aztán jött vissza és jöttünk haza. Attól nem félek, hogy megcsal mert tudom hogy szeret, és tőlem MINDENT megkap. Csak nem akarom hogy azt higgye, megfojtom a kapcsolatban a ragaszkodásommal.

Jól tettem, hogy elengedtem és nem mentem vele?]

2009. júl. 6. 15:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapvető, hogy elmehet, így felesleges arról beszélni, hogy jól tetted-e. Nem is értem. Azt tennéd jól, ha egyáltalán meg se fordulna a fejedben, hogy megtiltsd, hogy a haverjaival sörözzön. És nem 20-25 percet, hanem egész estéket. Hihetetlen, hogy tényleg van, ahol ez gondot okoz, hogy ennyire nem képes a nő elengedni a pasija kezét.

20/L

2009. júl. 6. 15:25
 2/18 anonim válasza:
100%
sztem minddenképp jól tetted! engem is zavar ha elmegy a barátom a haverjaival mert ez benne van a női ösztönbe dee mégis elengedem mert kell a szabadság neki
2009. júl. 6. 15:26
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
A pasid egy vérbeli papucs :D
2009. júl. 6. 15:28
 4/18 anonim ***** válasza:
ha el akar menni akkor enged nem fog megcsalni ha szeret és mindent megadsz neki!!de ha nem engeded el azt fogja érezni h nem bizol meg benne.ha akar akkor mennyem,de akkor te is menny el néha b.nökkel bulizni ne csak ö és ebböl ne legyen vita.engedjetek egymásnak egy kis szabad teret az mindig kell.de jol tetted h elengeded és nem mentél vele!!!
2009. júl. 6. 15:28
 5/18 A kérdező kommentje:

Én akkor sem mehetek a legjobb barátommal pizzázni, mikor ő dolgozik. Így egyértelmű, hogy én sem engedem el egész estére sörözni mikor így is sokat vagyunk külön.

reggel 6kor elmegy melózni, fél9kor bekopogtat. Egyébként azokkal menne el sörözni akikkel együtt melózik egész nap. És nem mindegyik munkatársa örül annak, hogy a párom egy 18 éves lánnyal jár, ezért kicsit aggódom, hogy összehoznák őt valami korabelivel. Tudom hogy a párom nem engedné, mert engem szeret de akkor is rossz lenne. És amilyen becsületes a párom, el is mesélné...:S

2009. júl. 6. 15:29
 6/18 A kérdező kommentje:

vérbeli papucstól még messze van ;)

Volt már olyan barim, akiből papucsot neveltem (direkt!)

2009. júl. 6. 15:30
 7/18 anonim ***** válasza:
El kell bizony engedni..egész estére:D Én ennek örülök, mert ilyenkor meg tudom nézni a kedvenc nőcis filmem anélkül, hogy ő kritizálná azt:D Vagy bármit meg tudok csinálni....és néha a nőnek is jó, ha nincs mellette a párja. Mi 6 éve vagyunk együtt, most én vagyok 22 ő 26. Az ilyen pasis sörözések nem csak a nőkről szólnak...sőt..főként nem a nőkről. Nekik is jó nélkülünk lenni, ahogy fordítva is..:D Hagyd hogy menjen...és élvezd te is a szabadságot...
2009. júl. 6. 15:34
 8/18 A kérdező kommentje:

De épp ez a baj, hogy nem mehetek!

Akkor én miért engedjem el?

2009. júl. 6. 15:37
 9/18 anonim ***** válasza:

mi ezt megoldjuk ugy,h egymás nélkül -ha csak nem muszáj- akkor sehova...nem logok a nyakán,de ugyanott vagyunk,látom mit csinál és forditva...de nem megyek oda hozzá 2 percenként...

én engedném ha akarna menni,de ugy van vele,h ha én nem megyek nélküle,akkor ő sem...megszoktam és neki is jó igy...

2éve tökéletesen müködik

egyik exemmel viszont annyira "engedtük" egymást,hogy napokig volt h telefon se,had bulizzon,és forditva...nemis müködött sokáig...

22/L

2009. júl. 6. 15:44
 10/18 anonim ***** válasza:
És ha megbeszélnéd vele, hogy oké, menjél nyugodtan, de hagyd hogy én is menjek... elvégre ez egy kapcsolat 50-50%. ha neki lehet neked mért nem?
2009. júl. 6. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!