Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom el szeretne menni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom el szeretne menni egy programra, de én nem szeretném. Hogyan vegyem rá hogy ne menjen el?

Figyelt kérdés

Na ne gondoljátok, hogy egy hárpia vagyok, nem szoktam ilyen lenni. Nem szokott zavarni ha elmegy a haverokkal kocsmába, vagy biciklizni, túrázni stb... De ez egy olyan buli lenne ami csak az ivászatról szól, és ez miatt nem szeretném ha elmenne, na meg van bennem egy jó adag féltékenység is, pedig másokr nem szokottam ilyen lenni.

Hogy vegyem rá, hogy ne menjen el. Próbáltam már eről vele beszélni, de nem sikerült. Ő nem lát az egész buliban semmi rosszat..

2008. jún. 14. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Én a párommal közöltem,ha ő elmegy így buliba nélkülem akkor én is megyek nélküle.Soha nem ment el azóta külön bulizni.
2008. jún. 14. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon erőszakoskodsz veszekedés lesz a vége. És haraggal fog elmenni, utána meg ki tudja mit csinál. Gondolom ezt Te sem szeretnéd... Próbálj bevetni vmi női praktikát, pl találj valamilyen ürügyet, hogy az adott napot/estét veled töltse. Főzz vacsit, vedd rá egy mozira, ilyesmikre gondoltam. De nem lesz könnyű menet, azért próbáld meg.
2008. jún. 14. 22:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sajna mozi, vacsi nem nyerő ötlet, már ismerem a páromat, tuti, hogy a bulit választaná és közben sűrűn ígérgetné, hogy köv hétvégén az én programo lesz. A külön bulizás jó ötlet csak nélküle nem szeretek elmenni, mert nem igazán érzem jól magam, de azt is tudom, hogy ő idegesebb lenne, hogy én hova kivel megyek és mit csinálok stb. és ezt sem stzertném... Tudom, hogy nem szabd erőszakosnak lennem, hogy ne legyen belőle veszekedés, de teljese tanácstalan vagyok. Tudom, hogy nem szabadna ilyenek lennem de nem tudok változtani ezen. nem vagyok ám egy egyszerű eset, ugye?:-)))
2008. jún. 14. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor az egyetlen amit tehetsz, nyelsz egy nagyot és bízol benne... (Második válaszoló)
2008. jún. 14. 22:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Bízok benne, de félek, hogy ha a buli alatt felhív engem akkor egy hülye bunkó leszek vele, inkább nem fogom majd felvenni a telót, meg elmegyek egyet csavaraogni én is:-))) Köszönöm a válaszokat, és azért ha van egyéb ötlet akkor írjatok még!!!!
2008. jún. 14. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Mikor lesz ez a program? Meddig törhetem még a fejem a megoldáson? :) (Második válaszoló)
2008. jún. 14. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a külön bulizásnak pont az a lényege,hogy megérezze mit éreztél amikor ő is elment.Ha már ő megtette,hogy nélküled megy el nem szabad sajnálni.De valószínüleg ha látja,hogy komolyan gondolod szervezkedel,ruhát próbálgatsz stb valószínűleg nem megy el vagy visz magával téged is.
2008. jún. 14. 22:32
 8/11 A kérdező kommentje:
2 hét múlva lesz hétvégén. Előre is köszönöm a fejtörést. Szerintem a külön bulizás már csak azért is jó lesz mert legalább nem rágodok otthon a hülyeségemen:-)
2008. jún. 14. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen komoly, hogy ha ő elmegy egyedül, akkor te is menj el valahova.

Egyébként igazad van, hogy lehet egyedül menni - de nem ilyen helyre.

Próbáld meg vele megbeszélni, hogy félted a helytől, és nem éreznéd jól magad, ha ő odamenne. De, ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor engedd... nem tehetsz jobbat.

2008. jún. 14. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az, hogy sokszor úgy gondolják a párok, hogy ők csak együtt mehetnek bulizni? A férfiaknak szükségük van kanbulira, a csajoknak meg csajos bulira. Szerintem semmi sincs abban, ha néha külön is eljártok. Menj el te is a csajokkal szórakozni, táncolni. Ha aggódtok, hogy a másik megcsal, az már régen rossz, akkor hiányzik a bizalom.
2008. jún. 15. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!