Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a vőlegényetek modell férfibarátai mindig kritizálnák a nőket?
A barátom modellkedik, a férfibarátai többsége is a szakmából kerül ki. Gondolhatjátok, milyenek az elvárásaik. Csakhogy ami zavar, hogy mikor nálunk vannak, akkor úgy beszélnek a nőkről, mint a kapcarongyokról. Átlagosokra mondják, hogy undorítóak, 60 kilósokra, hogy dagadtak. És mikor összegyűlnek, képesek órákig témázni arról, hogy a nők 99%-a mennyire ronda. Én ilyenkor félrevonulok és nagyokat pislogok, de néha próbálnak engem is bevonni és abból csak az lesz, hogy már én is magamra veszem, amiket mondanak és elmegy az önbizalmam:) Bevallom, nem is szeretek úgy mutatkozni előttük, hogy mondjuk nincs rajtam smink, vagy éppen nem vagyok topon, mert akkor mindig olyan lesajnáló nézést kapok tőlük. A barátom az egyetlen, aki nem ilyen, ő nem is nagyon szokott megszólni senkit. Csak mindig bennem van az, hogy talán a barátai szerint én is olyan nő vagyok és ha összeházasodunk, akkor majd mindig mondják neki, hogy milyen nőt vett el feleségül..:)
Na de a kérdésem az lenne, hogy ti hogy kezelnétek ezeket a helyzeteket?
Jaj...
Mondjuk a modell pasikról eleve meg van a véleményem (bocsi, nem a barátodat akarom sértegetni).
Amúgy én egy ilyen "eszmecserénél" biztos közölném velük, hogy ha ennyire nem elégedettek a női nemmel, talán a férfiak közt keresgéljenek hasonlóan "tökéletes" és "gyönyörű" példányokat.
Amúgy a modellek, legalábbis az én tapasztalataim szerint,
komolyan azt gondolják, hogy ők mennyire gyönyörűek, mikor ez koránt sincs így.
Jó pár lány ismerősöm van, akik mindenféle portfólió képet kipakolnak magukról különböző közösségi oldalakra, amiken úgy néznek ki, hogy minden pasi a gatyájába élvez tőlük, de élőben nem hogy nem szépek, de a 90 százalékul kifejezetten csúnyácska.
Kifejthetnéd nekik, hogy az, hogy egy profi fotós által elkészített (és utólag esetleg retusált...) képen lehet, hogy félisteneknek látszanak, de élőben azért más a helyzet.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!