Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet (és hogyan) esküvői ruha modell?
Engem egyszer a körúton állított meg egy nő, hogy nincs-e kedvem ilyesmihez. Köpni-nyelni nem tudtam. :-) Ilyen esküvői ruhás újságba csinált a nő fotókat, tehát csak fényképezésre kellett volna menni, kiállításokra és hasonlókra nem.
A vicc az egészben, hogy alacsony vagyok, a bőröm sincs topon, szóval még szeplős is vagyok. Abszolút nem vagyok modell-alkat. A hajam volt az, amit nagyon el tudott képzelni esküvői ruhákhoz a nő. :-) Hosszú hajam van, akkor még nagyon dús is volt.
Hát nem éltem a lehetőséggel.
De már tudom, hogy nemcsak modell alkatúaknak van lehetősége ilyesmire. :-)
Kedves második,bocsi,hogy belekötök de egyik mondatoddal ütöd a másikat:először azt írod,hogy bevállalnál ilyesmit aztán meg,hogy nincs bátorságod ilyesmire jelentkezni.Na most melyik?
Igenis csajok,nem csak a magas vékony csontváz nőkre van igény a kifutón!Tessék magabiztosnak lenni,határozottnak,azt mondani a tükörnek,hogy de szép vagyok.
A Barbie babák ideje leágazóban van,tessék nézelődni a neten tuti beleakadtok ilyesfajta hírdetésbe.
A másik lehetőség ha csináltattok magatokról egy sorozat portfóliót,fotóssal,sminkessel,fodrásszal,és utána a portfóliót elküldözgetitek ügynökségeknek.Beválik higyjétek el.
De persze egy kis anyagi áldozatot kell a sikerért hozni.
De utána mindez megtérül nagyon hamar.
Tapasztalatból beszélek!
1. vagyok: Én úgy értettem azt, h. nem vagyok modell, h. nem dolgozom modellként. Az alakommal szerintem nem lenne gond, viszont ahhoz elég szép arc is kell.
Egyébként nagyon tetszik ez a kérdés, és tök jó, h. feltetted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!