Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Nos van egy lány aki tetszik nekem. Barátok vagyunk,sokat beszélgetünk,néha elmegyünk erre-arra. Szóval jól érrezzük magunkat egymással. Jól esik amikor megölel,jól esik amikor rám mosolyog,mikor a szemembe néz. 6 éve ismerjük egymást,de csak mostanában alakult ez ki,mostanság lettünk barátok. Én olyan tipikus hülyegyerek vagyok,az a bolond féle. Én nevettetek meg másokat és kicsit komolytalanul viselkedek. Mikor vele vagyok ez teljesen máshogy van. Kicsit félénkebb vagyok vele ami nem jellemző rám. 15/f#haggyalmar
2012. jún. 20. 18:38
1/3 anonim válasza:
szemedbe néz, megölel ,elmegy veled=tuti szeret .
mond meg neki és kész .
semmi gáz nem lehet belőle
2/3 anonim válasza:
- menjetek el buliba,táncoljatok és smárold le
- este menjetek el valahova,kísérd haza és az ajtóban amikor elbúcsúzol közeledj h megcsókolhasd
- vigyél neki virágot és csokit és mond el hogy mostanában többet érzel iránta mint barátság
az egyik csakbejön :D
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) Hát igazából nem járok bulizni,nem szeretem. A virághoz meg nyuszi vagyok. :D
2012. jún. 20. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!