Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Vannak bizonyos jelek amiket ha küldök akkor ő annak veszi, hogy tetszik nekem? Vagy egyszerűen álljak oda elé és várjam az arconcsapást? (fiú vagyok)2012. máj. 28. 16:15
1/5 Hole Hunter válasza:
Koránt sem biztos, hogy arconcsapás lesz belőle, de a beszéd még mindig célravezetőbb, mint a jelbeszéd. A nemleges választ pedig el kell fogadni és továbblépni.
2/5 anonim válasza:
Utalni rá nem egyszerű, nem biztos, hogy ő úgy értelmezi vagy egyszerűen elsiklik olyan jelek felet ami neked egyértelműnek tünik. Egyenes nyílt beszéld célravezetőbb, utána vagy belemegy vagy visszautasít.
3/5 anonim válasza:
igen,sajnos ez esetben viselned kell a visszautasítást is:/beszélj vele,hívd el vlhova stb..benne van a pakliban persze hogy nem sikerül,dehát ez van.:/
4/5 anonim válasza:
Mosolyogj rá, próbálj vele szemkontaktust teremteni. De a beszéd tényleg többet ér. Szoktatok beszélni? Te tetszel neki? Kérdezd meg tőle, hogy te mennyire vagy szimpi neki. Persze ne ezzel kezd. Beszélgetés során hozd fel a témát. Hány évesek vagytok?
5/5 anonim válasza:
Beszéltetek már? Nem biztos, hogy arconcsapás lesz belőle...:) 1 próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!