Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze szeretnék jönni osztálytársammal?
Két barátnőm van: az egyiküknek ez a fiú az exe volt , mára már egymáshoz se szólnak , igaz a lánynak van új barátja. A másiknak meg szinte a "bátyuskája".. tehát mindkettőnek volt/van köze a fiúhoz... szerintem én se vagyok közömbös neki vagy nem tudom.. tegnap is végig a lábamat bámulta (szoknya volt rajtam) meg engem értelemszerűen.. meg este azt mondta jó nő vagyok.. de nem is ír rám meg semmi én meg félek ráírni mert nem tudom örül-e neki vagy azt gondolja , hogy jaj már megint rám írt.. nem tudom , hogy deríthetném ki , hogy szeretne-e járni velem , egyszer ugyan megkérdeztem egy osztálytársamat és nem volt a válasz , de itt azért egészen más a szituáció: a másikkal nem is voltam szoros kapcsolatban , nem is beszélünk szinte meg semmi , itt meg azért más.. mit tehetnék? Felejtsem el? Vagy mi? Az első szerelmi tragikomédiám után szeretnék már egy szerelmet ami más szempontból marad emlékezetes..Meg egyszer már csináltam olyat , hogy a fiú hugicájával , a bnőmmel kerestünk neki pasit és elsütöttem a bnőmnek , hogy egy olyan kéne neki aki rende-kedves-aranyos meg minden és nem esett le neki , hogy saját magamról beszéltem.. meg tegnap megemlítettem neki hogy feltettem magam egy randi oldalra és írt egy srác , de nekem az a srác nem jön be és pont a fiú előtt kérdezte meg és a fiú megkérdezte , hogy lesz új barátom? Talán ha megmutatnám a fiúról a képet a bnőmnek és odaírnám , hogy de nem kellett volna előtte megkérdezni akkor lehet leesne neki vagy nem tudom..segítsetek máár..:DD kérlek
18/L
szerintem kérdezd meg mind2 barátnödet hogy mitszolnának hozzá .....
a fiutol meg kérdezd meg bátran... ahogy irtad nem vagy neki közömbös szval teccel neki ! kérdezd meg mielött késö lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!