Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy lenne esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lenne esélyem összejönni egy osztálytársammal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
2 éve ismerem eddig is tetszett, de két hete beleszerettem... Nem igazán éreztem még ilyet de szerintem tudjátok hogy ez milyen. Magamat nem tartom teljesen esélytelennek szoktunk beszélgetni, de ugyanakkor nem vagyok a legjobb barátjai között sem.Sajnos nem tudom hogyan kezdeményezzek,tudom hogyha elhajt a redvásba akkor sem fog kabaré témát csinálni a dologból, de azért mégiscsak tartok tőle :/ 17/F
2012. jún. 15. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Előbb mindenképp barátkoznod kéne vele, megkedveltetni magad. Esetleg lehetnél feltűnően kedves vele, hogy feltűnjön neki, de de tudja biztosra kijelenteni. Midnent lehet, csak akarni kell.
2012. jún. 15. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát szerintem kedvel, mert mikor beszélünk mindig mosolyog rám és kedves ezt én is szoktam viszonozni. A baj csak az hogy nem mozgunk ugyanabban a környezetben én inkább visszahúzódó vagyok de mégsem zárom ki magamat a környezetemből.Csak éppen nem vagyok a suli legmenőbb sráca.
2012. jún. 15. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy neki a suli menő sráca kell. Lehet, hogy éppen te, csak ő sem mer lépni. Nem ritka eset az ilyen. Fogadd meg a tanácsom. Legyél vele felűtnően kedves és észre fogja venni.Aztán elhívod egy baráti fagyizásra. Ott pedig ha kettesben vagytok, lehet beszélni ilyen jellegű dolgokról is.
2012. jún. 15. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Szoktatok szemezni? Hogy szokott rád nézni? Privátba is írhatsz részleteket,ott tudnék is segíteni.
2012. jún. 15. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!