Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok! Miért nem szerettek összejönni biszex lányokkal?
Nagyon sok leszbikus ismerősömtől hallom, hogy nem kezdene biszexuális lánnyal. Miért?
Vagy csak párkapcsolatba nem mennétek bele, de egy "kaland" belefér?
(Én biszex vagyok, és hát ha ez igaz, így eléggé nehéz a dolgom)
Nem vagyok homofób, szóval kérlek ne értsd félre amit leírok.
Az emberek a mai világban nagyon nehezen bíznak meg másokban - ez persze nem is csoda -, így elég nehéz lehet azt a tényt beemelni, hogy valaki mindkét nemhez vonzódik, ergo bármikor meggondolhatja magát, és választhat egy fiút.
Dönthetsz úgy, hogy családot alapítasz és boldog vagy, mert találkozol egy sráccal, akibe szerelmes vagy. Ez biztos nehéz.
Na meg nőként azt nyújtja, amit egy nő tud, arra viszont soha nem lesz képes, hogy azt adja, amit egy férfi. Természetesen ez fordítva is igaz.
Nem igazán értem az első válaszát.
Én egyszer kezdtem komolyan biszex lánnyal, természetesen rossz vége lett. Ráadásul az ágyban is más egy biszex, most nem fogom itt részletezni miért.
Nem éri meg. Komoly kapcsolatot csak leszbikussal tudok elképzelni, akár milyen "tökéletes" lehet egy biszex.
Esetleg volt valami rossz tapasztalatod kérdező?
Érzelmileg inkább a férfiakhoz vonzódom, de szexuálisan mindkét nemhez (sőt, néha egy nővel való összebújást :) jobbnak tartom)
Talán a ez lehet taszító a biszexuálisukban? Mármint, amit leírtam nagyjából azt jelenti, hogy a lányoktól csak testi kapcsolatot várok. (ez így durván hangzik, de ez van)
Igazán rossz tapasztalatom nincs, sajnos eléggé félénk is vagyok, csak ugye, mint írtam is, rengetegszer hallom, hogy biszexszel nem szabad kezdeni, mert csak rossz vége lesz.
"Mármint, amit leírtam nagyjából azt jelenti, hogy a lányoktól csak testi kapcsolatot várok. (ez így durván hangzik, de ez van)"
Na, többek között ezért. :)
:)
Örülök, hogy senki sem válaszolt durván.
Csak ugye a buliban ismerkedésnek nem igazán célja (bármilyen neműeknél) a hosszú távkapcsolat. Persze itt nem egy éjszakás kalandra gondolok, hanem ismerkedésre.
Ez nekem új.
Ha a f.szt keresném, akkor nem lányoknál próbálkoznék.
De ezek szerint nem mindenki egyforma ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!