Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok! Miért nem szerettek összejönni biszex lányokkal?
Nagyon sok leszbikus ismerősömtől hallom, hogy nem kezdene biszexuális lánnyal. Miért?
Vagy csak párkapcsolatba nem mennétek bele, de egy "kaland" belefér?
(Én biszex vagyok, és hát ha ez igaz, így eléggé nehéz a dolgom)
Volt ra pelda, de nem erre gondoltam.
Egy leszbikus tudja mit kell csinalni, egy hullamhosszon vagyunk. Egy biszex olyan mint egy kivancsi tinilany, de ahogy mondtam ez az en es par ismerosom rossz tapasztalata. De nem a szex miatt nem kezdenek komoly kapcsolatot.
Teljesen egyetértek az utolsóval.
Sajnos nekem is ez a tapasztalatom, mind szexben, mind együttélésben.
De ez függ attól is, hogy "milyen" biszex lánnyal vagy együtt, ha egy olyannal aki csak szerelmes tud lenni a srácokban, de testileg nem akar tőlük semmit az gondolom egészen más az ágyban. Egy ilyen 1-es,2-es meg talán még a 3-as szintűek valószínűleg olyanok mint ahogy leírták, de feltételezem, hogy egy 4-es,5-ös egészen más /Kinsey-skála/.
Természetesen most csak általánosítottam és ez csak a saját véleményem.
Szerintem olyan nincs, hogy mindkét nembe szerelmes. Vagy-vagy.
Én is tudnék egy hapsival szexelni, ahogy egy hetero nő is tud egy másik nővel. De szerelmes csak nőkbe tudok lenni. Talán ezért van az, hogy (akiket én is ismerek) biszexek csak férfiakba szerelmesek, de mégis szexelnek mindkét nemmel. Ahogy a kérdező is írta.
Én nagyon sokáig azt hittem magamról, hogy tudok szerelmes lenni fiúba is, meg lányba is... de aztán mélyebb önvizsgálatot tartottam, és rájöttem, hogy ez azért nem egészen így van. Adott esetben nagyon meg tudok kívánni fiúkat, és jó velük az ágyban, de szerelmes lenni, valójában csak lányba tudok.
És azt hiszem, ez számít igazán irányultságnak. Én akkor is leszbikusnak vallom magam, ha épp fiú párom van, mert azokat a kapcsolataimat nem a szerelem köti össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!