Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás hogy éljem túl? Pont a napokba gondoltam rá hogy vele le tudnám élni az életem erre.
Csak az a baj hogy mivel így fogalmaz még egy picit reménykedem a folytatásban.. Annyira hülye tyúk vagyok bakker..................
24/L
Szerintem nem akart megbántani, próbálta kivenni a dolog élét, szerintem feleslegesen.
Különben is, miután egyszer kiderült hogy már megbocsáss "szar van a pallerban" azután visszafogadnád? Na ugye hogy nem.
Na, fújd ki az orrod, aztán szedd össze magad. Simán kihevered, majd találsz másik pasit.
Úgy látom most sokan mennek szét..Ez a szakítások időszaka vagy mi?
Nekem is pár napja lett vége a 2éves kapcsolatomnak.
Szóval azt tanácsolom neked amit én is teszek:ne agyalj,sírd ki magad aztán menj tovább.Mozdulj ki ne gubózz be.Én is mászkálok azóta folyton,meg pörgős zenéket hallgatok,depressziósat semmiképp az nem segít csak rosszabb lesz.Meg amúgy is itt a nyár,jönnek a fesztiválok,lehet ismerkedni(nem feltétlen pasizni,csak haverkodni).
Szóval fel a fejjel neked is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!