Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti kapcsolatotokba belefér, hogy az adott fél a párja nélkül a haverjaival (nők és férfik vegyesen) menjen bulizni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 17:19
11/24 anonim válasza:
Persze, teljesen megbízok a vőlegényemben, ahogy ő is bennem.
Az ő baráti társasága mondjuk kevés emberből áll (2 fiú, 2 lány, plusz ő), és mind intelligens, felnőtt emberek (25-30 közöttiek), még az egyetemi időkből.
Bármikor elmehet velük iszogatni, nincs ebben semmi rossz.
Nekem egy barátnőm van, mi nem szoktunk bulizni járni, de nem vagyok korlátozva, szóval a fiúk miatt (a párjaink is jóban vannak) aztán csinálhatunk bármit :) Persze normális keretek között :D
23/N
12/24 anonim válasza:
Enegem az sem zavar h ha havercsajok is vannak, mert megbízom a páromban és tudom h ők csak haverok neki. Persze áltakában azért engem is hívni szoktak, de ha nem érek rá, nincs kedvem v akármi akkor menjen csak egyedül. Én is elmegyek nélküle ha nem tud jönni. Sztem ha megbízik egymásban mindkét fél akkor ezen nem fognak problémázni
14/24 anonim válasza:
szerintem ez belefér, érezze jól magát mindenki a saját baráti társaságával. én és a párom is, elmegyünk külön-külön, és ő is eljön az én barátaimmal, illetve én is elmegyek az ő barátaival. 20L
15/24 anonim válasza:
Szerintem az az egészséges, ha néha néha külön is találkozunk a barátainkal, haverokkal akár vegyes társaságról van szó akár nem :) de persze nem maradhatnak ki a közös bulik sem
18/N
17/24 anonim válasza:
persze, hogy belefér, ő ismegy a saját haverjaival (vegyes) én is az egyéimmel. Külön hobbink van, ahhoz tartozó baráti körrel,. Ő motorozik, én vitorlázom.
18/24 anonim válasza:
Igen. Ha nem férne bele, valószínűleg nem ő lenne az igazi.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!