Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 16 vagyok (L) ő 21 (F) sok a korkülönbség szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 16:25
1/7 anonim válasza:
nem annyira de szerintem kicsit sok
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem olyan sok. Bár nem tudom, hogy te mennyire vagy érett gondolkodású. Sokszor egy 21 éves fiú már másra vágyik, mint egy 16 éves lány. Bár ez nem törvényszerű. KÖztünk a férjemmel 8 év van. 19 voltam, mikor megismerkedtünk, ő 27.
3/7 anonim válasza:
kettőtökön kívül ez senkire nem vonatkozik... döntsetek ti
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Elég érett és tudatosan magabiztosan tudok dönteni tudom mit szabad engedni és mit nem, ha erőszakoskodik ennyi volt...
2012. jún. 20. 16:44
5/7 anonim válasza:
Biztos az intellektuális kisugárzásod miatt van veled. Egy 16 éves lány ugyanis pont azt a színvonalat képviseli, amit egy 21 éves férfi elvár...
...illetve nem igazán.
6/7 anonim válasza:
Nem, szerintem egyáltalán nem sok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 20. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!