Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldjátok meg ebben a hőségben a szeretkezést?
Figyelt kérdés
Párom nagyon szenved tőle és még megölelni se tudom, mert összeizzadunk, nemhogy szeretkezni... Szeretném tudni hogy ez csak nekünk okoz problémát, vagy mit tehetnék ilyen esetben? Este ha van huzat akkor kinyitjuk a szobája ajtaját, de akkor meg nem lehet ugye semmit csinálni mert nyitva az ajtó és gondolom a család nem kíváncsi a dologra. Ventilátora nincs.2012. jún. 20. 15:59
21/25 anonim válasza:
Sehogy, nem mindenkinek jár ki ilyen. :D
22/25 anonim válasza:
Tusolás közben megoldható ez max...
23/25 anonim válasza:
1. vagyok.
Én kifejezetten az ilyen időt szeretem. 30 fok felett ki kell mennem mozogni. Tehát bírom is.
Szeretek megizzadni szeretkezés közben, mert ez is azt jelzi, hogy eltartott egy ideig és heves volt.
24/25 anonim válasza:
Én ha szexelnék, biztos hogy zuhanyzóban csinálnám vele. De egyébként nem undorodnék a nőtől,ha izzadna mint állat, kimondottan szexinek fogom fel a dolgot. Persze nyilván frissen zuhanyzottan izzadjon, azért nemjó ha a dízelgőzős városi szmoggal átjárt testéről izzad rám a mocsadék.
25/25 A kérdező kommentje:
igazából én nem vagyok az az izzadós típus még a szaunában se nagyon izzadok, mármint a páromhoz meg a többiekhez képest...de ő nagyon az és zavarja hogy összeizzadunk ami kb az ő izzadtsága, de engem nem zavarna. A fürdőszoba jó ötletnek tűnt, de nagyon kicsi a rendelkezésre álló fürdőszoba és még rosszabb volt, mert még levegő se volt benn. xD nem baj, most néha kicsit lehűl a levegő :)
2012. aug. 14. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!