Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy oldjátok meg ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldjátok meg ebben a hőségben a szeretkezést?

Figyelt kérdés
Párom nagyon szenved tőle és még megölelni se tudom, mert összeizzadunk, nemhogy szeretkezni... Szeretném tudni hogy ez csak nekünk okoz problémát, vagy mit tehetnék ilyen esetben? Este ha van huzat akkor kinyitjuk a szobája ajtaját, de akkor meg nem lehet ugye semmit csinálni mert nyitva az ajtó és gondolom a család nem kíváncsi a dologra. Ventilátora nincs.

2012. jún. 20. 15:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nálunk sosem volt probléma.

Esetleg vegyetek ventilátort.

2012. jún. 20. 16:10
 12/25 anonim ***** válasza:
akkor passz..éjszaka a szabadban:D:D vagy várjátok meg a lehűlést:D amúgy annyira jó lenne ha éjszakánként szakadna az eső és fújna a szél,mert így hiába nyitok ki bármit,kint nem jár a levegő,és nem is friss,hanem fülledt:S barátom hajnali 3kor tudott elaludni..és azt is úgy,hogy vizes törcsit raktam rá..ő se bírja a meleget..S:
2012. jún. 20. 16:12
 13/25 A kérdező kommentje:

ez szörnyű én nagyon szenvedek ettől :S

se ölelkezni nem lehet, se egymáson aludni összebújva, szeretkezni se én megőrülök ha ez így megy tovább :D

2012. jún. 20. 16:14
 14/25 Dögi ***** válasza:
A barátnőmmel úgy szeretkeztünk, hogy folyt mindkettőnkről az ízzadtság. De egy olyan miatt hogy meleg van, nem hanyagoljuk a szexet. így jártál ha nem tetszik az ízzadtság... :P 22/F
2012. jún. 20. 16:23
 15/25 A kérdező kommentje:
mondom hogy nem nekem van bajom vele xD megveszek a pasimért mindegy menynire izzadt vagy mennyire van melegem :D
2012. jún. 20. 16:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Az én párom sem bírja ezt. Ilyen melegben csak ritkán szexelünk. Összebújni sincs kedve. Nem arról van szó h nem szereti a szexet (ha nincs hőség akkor sokat csináljuk), egyszerűen ilyen tipus. Zavarja hogyha leizzad, összeragadunk, nem bírja a meleget. Én már teljesen megszoktam és elfogadom. Ha csináljuk akkor megy a venti vagy tusolás közben
2012. jún. 20. 16:30
 17/25 Valaszolok ***** válasza:
Ennyi problémátok legyen az életben! ;)
2012. jún. 20. 16:34
 18/25 anonim ***** válasza:
24%
Ilyen problémákat.. Jókat nevettem. Nekünk ilyennel nincs baj, mivel van légkondim :)
2012. jún. 20. 16:36
 19/25 A kérdező kommentje:

irigykedem :D amúgy bár ez lenne a legnagyobb problémám ...

sajnos nem az. de próbálom amit lehet megoldani

2012. jún. 20. 16:41
 20/25 anonim ***** válasza:

fólia az ágyra, rá lepedő egy vödörnyi jég, benne egy üveg pezsgő, esetleg valami édesség ha nincs pezsgő...

játszani egymás testén a jégkockákkal, nyalakodni, bekenni fagyival a másikat, majd lenyalni... jéghideg pezsit inni köldökből... keress rá guglin sexjátékok címszóra biztos találsz valamit ami megfelelő neked...

2012. jún. 20. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!