Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit érezhet? Tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés
Van egy srác.Eléggé éretlen még.Hónpok óta kavargatunk,és az elején úgy jött le h ő még többet akar.Aztán valami változott és aztmondta h nem akar semmit.De ha ketten vagyunk egyszerűen nem tud nekem ellenállni.És mintha félne velem kettesben lenni,mert tudja h akkor úgyis egymásnak esünk.Akkor most mivan vele?Ha nem tud nekem ellenállni,akkor miért nem akar velem összejönni?:(
2009. júl. 6. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Jogos :)

Minek ellene tenni, ha tenni is lehet érte :)

2009. júl. 6. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:

az tuti h tetszel neki de vmi oknál fogva nem akarja h közelebb kerüljetek egymáshoz:/

tehát a tested tetszik neki ez tuti

de lehet h nem akar kapcsolatot:/

beszéljétek meg!

2009. júl. 6. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy lehet hogy őrületesen akar téged, de testi gondjai vannak amit esetleg szégyellene.
2009. júl. 6. 11:13
 4/8 A kérdező kommentje:

De épp h akar kapcsolatot de nem velem.de akivel akarna azzal soha nem lehet neki.és ááá bizonytalan vagyok...keressek inkább mást???de annyira szeretem...

és érdekes h a testem tetszik neki,mert nem valami szép látvány...164cm/71 kg...és a bőrőm se szép...

2009. júl. 6. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy szíve szerint veled járna de az esze mást diktál.
2009. júl. 6. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azt a másikat szereti, akiről írtál, csak azért mégis hiányzik neki egy nő mellőle. Ezért nem tud neked ellenállni. (meg persze nyilván tetszel is neki nem kicsit) Lehet, hogy csak nem akar átverni téged, hogy összejön veled, mikor a szíve mélyén még mindig azt a másikat szereti, viszont vonzod őt, és testuileg nem tud neked ellenállni.
2009. júl. 11. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is így állok pont. Van egy srác aki azt mondta szeret de nem járna velem.

De sztem ti beszéljétek meg!

2009. júl. 11. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán mert eszébe jut hogy házassággal és gyerekkel fogod idegesíteni...
2010. jan. 5. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!