Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vonzóbb egy férfinak, ha a nő ott alul szőrös vagy ha nem?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 09:21
11/21 anonim válasza:
én ennél már csupaszabb nem lehetnék,csak haj meg szemöldök ami van rajtam:D
párom is csupasz,igy a jó...
sose fogom megérteni hogy lehet egy szörös embert orálisan kielégiteni...kiábrándító...
22/L
12/21 anonim válasza:
Hát szerintem is kiábrándító!De igazából ,ahogy észrevettem ízlések és pofonok!
13/21 anonim válasza:
Fazonra igazított / bikinivonalas egy normális / elfogadott dolog.
Csupasz lehet előnyös is, de nagyon "fájdalmas" amikor ismét nőni kezd. (ez ne is zavarja a férfiakat).
15/21 anonim válasza:
Én nem szeretem a szőröset.Nálam a csupasz a nyerő. :)
16/21 anonim válasza:
HÁT ÉN CSAJ VAGYOK, csupasz, kis csíkkal,de a pasimat nem szeretném, ha leszőrtelenítené.nem tetszik.nekem így finom ő.ne botránkozzatok meg, de így érzem, számomra meg az az undorító, ga egy pasi a arcán, meg a hónalján kívűl mást szőrtelenít.ez van.pontozzatok le nyugodtan:D
19/21 anonim válasza:
Szerintem meg inkább a nemiszervét borotválja le egy férfi,mint a hónalját...
20/21 anonim válasza:
Fuu pedig a hónalj az elég gáz ha nincs leszedve,,a pénisz meg ha a szádba van, akkor nem érintkezel szőrrel..mert nekem sem tetszik, ha egy pasi a koltot borotválja,az előző pasim szedte, és úgy szúrt,mikor jött kifele , hát elég ocsmány.Elég azt nekünk nőknek simává tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!