Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy működik a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik a párkapcsolati bizalom?

Figyelt kérdés
Először nekem kell feltétlenül megbízni benne és csak az első jelnél kétkedni, vagy fel kell hogy épüljön szépen lassan a bizalom és akkor lesz teljes, mikor rászolgált a partner? Nálatok ez hogy működik?
2012. jún. 19. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálam a párom tiszta lappal indul. Vagyis mindaddig őszintének tartom és hiszek neki, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője. Eleddig jól ment (kop-kop-kop - lekopogom), és számomra csak így képzelhető el. Különben már az első hónapokat megmérgezi a kételkedés és bizalmatlanság.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a második randin lakásra megyek és kitárom szívem-lelkem, csak hogy abból indulok ki, hogy amit a másik mond és tesz, az igaz.

2012. jún. 19. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja. Szerintem egyébként a bizalomra nem lehet rászolgálni, az olyan dolog, hogy amíg nem csinál semmi rosszat a partner addig ki kell tartson. Tehát nincs olyan, hogy ha 2 hónapig nem csal meg akkor rászolgált a bizalomra.
2012. jún. 19. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A bizalom furcsa jószág... Általában úgy kezd az ember egy kapcsolatot hogy feltétlen bizalmat ad, és azt is kap, vagy vár el. Vannak akik ezt kihasználják, vagy elrontják valahol, de az én tapasztalatom szerint ha egyszer elveszett, akkor soha nem lesz ugyanolyan újra. Vissza lehet építeni a bizalmat, de abban már benne lesz az hogy annak vissza kellett épülnie, tehát ott van a tartás ami miatt sosem lehet újra feltétlen az a bizalom.
2012. jún. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!