Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van jelentősége vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jelentősége vagy csak én hiszem azt?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm újabban furcsán viselkedik. Tudja, hogy ő nekem nagy szerelmem volt meg állítólag én is nagy szerelme voltam. Már pár napja figyelem msn-en hogy mindig azt a zenét hallgatja amit miattam hallgatott mert mindig én jutottam eszébe róla. Távkapcsolat volt sajnos az is rájátszott a szakításunkra anno. De msot ezt nem tudom, hogy valami jel-e vagy csak simán hallgatja a zenét mert tetszik neki, de felfigyeltem rá, hogy ez volt a kedvence amit miattam hallgatott a közös számunk volt. Erre már pár napja ha fent vagyok mindig kiírja mit hallgat és pont azt. Hát nem tudom. Ti mit gondoltok lehet szeretné ha írnék neki? Én nem írtam már neki meg ő se nekem vagy 1,5 hónapja.

19/F

2009. júl. 6. 03:08
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Ha azt hallgatja maximum azt jelenti hogy gondol még rád stb.

Lehet hogy éppen felejteni probál vagy emlékezni a szép idökre.Ha gondolod irj rá de szerintem ennyi lehet a jelentösége

2009. júl. 6. 03:22
 2/4 anonim válasza:
100%
írj neki! baj nemlehet belőle
2009. júl. 6. 03:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha akar valamit és rád vár, akkor erre lépni fog, ha meg nem, akkor már úgyis vége, maximum ráépítesz a romokra egy barátságot. Próbáld meg.
2009. júl. 6. 03:43
 4/4 anonim ***** válasza:

írj neki, de ne úgy, hogy helló, micsinálsz?...inkább szijja ismerős a zene. Még nem felejtetted el?...vagy csak azért hallgatod, hogy eszedbe jussak?

Ha pozitív választ ad, akkor sztem még érez valamit. Mikor búcsúztok el akkor keress mindig vmi okot, hogy majd legyen miért megint ráírnod. A beszélgetés folyamán rájössz majd, h még szeret-e...de 1,5 hónap az nem sok

2009. júl. 6. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!