Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretnétek ha a pasitok bármi áron megvédene, ököllel is ha kell?
Egy 18 éves elég nagy darab srác (izmos, közel 100kg) vagyok. Jártas vagyok bizonyos harcművészetekbe (kick-box, K1, capuera), de ennek ellenére nem v.ok agresszív tipus, sőtt álalába próbálom megvédeni a gyengébbet és a kssebbet.
Ha verekszek akkor azt 2okból teszem:
1.) Ha valaki olyat tesz vagy mond ami sérti az önérzetemet.
2.) Bántják vagy tiszteletlen módon viselkednek egy szerettemmel.
A bántás még soha se fordult elő szerencsére.
De a tiszteletlen viselkedés............ hát azt néha mások szerint eltulzom.
-volt hogy nővéremet végig "stirölte" egy srác erre én utána mentem, visszarángattam és bocsánatot kért tőle.
-olyan is volt hogy anyukámba kötött bele egy pénztáros és én egy csapásra kiszedtem a pénztár gép mögül.
-elöfordult, hogy egy régi szomszédom, aki egy 30valahány éves fiatal srác volt, alkezdett kiabálni az ígyis beteg apukámmal még rá is mozdult a kis csicska gyerek............ erre én átmentem és a saját házába ütöttem ki.
Nincs barátnőm de félek ha lessz ezt nem fogja jószemmel nézni. Van ilyen csajok? ezért elhagyna egy lány???
-
Szép rúgás lehetett, amolyan Chuck Norrisos:D.
De azért tényleg megválogathatnád, hogy mikor alkalmazol agressziót és mikor tudsz valamit egy eréjes hangnemben, vagy észérvekkel elintézni.
Ezt amúgy tényleg nem értem. Amióta az eszemet tudom küzdősportokkal foglalkozom, de mindig csak akkor verekszem, ha magamat kell védeni és akkor is megpróbálom először békésen rendezni a dolgot. Érdekes, hogy rád nem ilyen hatással volt az, amit ott tanultál.
Tudod, hogy erősebb vagy, nem kell bizonygatni. Szerintem valami mást akarsz kompenzálni az agresszióddal.
Úristen ennyi képmutató majmot tisztelet a kivételnek.Itt jösztök azzal, hogy aki gyengébb azt nem kell bántani meg ilyenek?Tiszta vicc az egész.Ez nem egy k*rva verseny.
Mondok én valamit nektek:
Szerintem, hogyha valaki a családodat bántja vagy tiszteletlen mondjuk fateroddal vagy a nővéreddel akármilyen okból: mert egy arrogáns féreg, mert az a génhibás anyja nem tanította meg az illemre, mert csak kedve van sz*rakodni a másikkal akkor ÜSS teljes erőből.Az más dolog ha te provokálod a másikat.
Hallottátok már azt, hogy a primitív ember nem ért a szép szóból?
Nekem egy arrogáns paraszt voltosztálytársam szólongatott be állandóan de jól el kellett volna kalapálnom mert nem értett volna másból.....
Figyelj ha emiatt elhagy egy csaj mert te kiállsz magadért és a szeretteidért akkor bekaphatja!
Nagyon tisztellek tesó!
Amúgy Pestről vagy?Van MSNed?
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!