Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretnétek ha a pasitok bármi áron megvédene, ököllel is ha kell?
Egy 18 éves elég nagy darab srác (izmos, közel 100kg) vagyok. Jártas vagyok bizonyos harcművészetekbe (kick-box, K1, capuera), de ennek ellenére nem v.ok agresszív tipus, sőtt álalába próbálom megvédeni a gyengébbet és a kssebbet.
Ha verekszek akkor azt 2okból teszem:
1.) Ha valaki olyat tesz vagy mond ami sérti az önérzetemet.
2.) Bántják vagy tiszteletlen módon viselkednek egy szerettemmel.
A bántás még soha se fordult elő szerencsére.
De a tiszteletlen viselkedés............ hát azt néha mások szerint eltulzom.
-volt hogy nővéremet végig "stirölte" egy srác erre én utána mentem, visszarángattam és bocsánatot kért tőle.
-olyan is volt hogy anyukámba kötött bele egy pénztáros és én egy csapásra kiszedtem a pénztár gép mögül.
-elöfordult, hogy egy régi szomszédom, aki egy 30valahány éves fiatal srác volt, alkezdett kiabálni az ígyis beteg apukámmal még rá is mozdult a kis csicska gyerek............ erre én átmentem és a saját házába ütöttem ki.
Nincs barátnőm de félek ha lessz ezt nem fogja jószemmel nézni. Van ilyen csajok? ezért elhagyna egy lány???
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!