Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretnétek ha a pasitok bármi áron megvédene, ököllel is ha kell?
Egy 18 éves elég nagy darab srác (izmos, közel 100kg) vagyok. Jártas vagyok bizonyos harcművészetekbe (kick-box, K1, capuera), de ennek ellenére nem v.ok agresszív tipus, sőtt álalába próbálom megvédeni a gyengébbet és a kssebbet.
Ha verekszek akkor azt 2okból teszem:
1.) Ha valaki olyat tesz vagy mond ami sérti az önérzetemet.
2.) Bántják vagy tiszteletlen módon viselkednek egy szerettemmel.
A bántás még soha se fordult elő szerencsére.
De a tiszteletlen viselkedés............ hát azt néha mások szerint eltulzom.
-volt hogy nővéremet végig "stirölte" egy srác erre én utána mentem, visszarángattam és bocsánatot kért tőle.
-olyan is volt hogy anyukámba kötött bele egy pénztáros és én egy csapásra kiszedtem a pénztár gép mögül.
-elöfordult, hogy egy régi szomszédom, aki egy 30valahány éves fiatal srác volt, alkezdett kiabálni az ígyis beteg apukámmal még rá is mozdult a kis csicska gyerek............ erre én átmentem és a saját házába ütöttem ki.
Nincs barátnőm de félek ha lessz ezt nem fogja jószemmel nézni. Van ilyen csajok? ezért elhagyna egy lány???
-
0:35-ös vagyok. Miért kellene nekem beverni? Mi van?
Annyit mondtam, hogy ha valaki azt mondja bazzmeg, nem kell egyből 8 napon túl gyógyuló sérülést okozni
A nővéres dolgot nem értem, miért baj az, ha valaki stíröli?
Amúgy meg én is békés vagyok, de néha igenis jól jön az agresszió, nem szeretem ha életképtelen kis köcsögök, próbálnak meg keménykedni az erősebbekkel, mindezt azért mert úgy gondolja, hogy az úgysem árthat neki, mert az már nem elfogadott a társadalom részéről.
Jó békében elrendezni a konfliktusokat, de van, hogy valaki "kéri" a verést.
A nők meg nem ez alapján ítélnek meg. Ha megismerkedsz egyel, gondolom nem azzal kezded, hogy mindenkit megversz. Vele legyél normális és kész.
És? Szerinted ez lelki sérülést okozott a kislánynak vagy mi? A nővéred meg menjen télikabátba, ha jól néz ki és azt akarja ne nézzék meg.
Nem az van, hogy nagy darab vagy és ez ad egy "én vagyok a jani" érzést, és, ha alkalom adódik egyből meg is mutatod, hogy te vagy a jani testi fölényedet kihasználva, csak hogy érezd te irányítasz mindent. A 120 kilósakat is megrázod, ha megnézik a nővéredet?
00:35.... ütöttek már meg váratlanul? Ütöttek már meg egyátalán?
............nem szerencsés az elsőt kapni, ha már látod hogy emeli az öklét, vagy rátámaszkoik az egyik lábára (rugni fog) üsd szét az arcát.
Nekem spec pont ez a hozzáállás tetszik,hogy tudom biztonságban érezhetem magam. Nameg néha nekem lenne kedvem leütni egykét embert utcán vagy felnyalatni vele a földet (ha csak bunkón szól vissza a pénztáros, vagy csúnyán néz valaki), dehát 48kilósan nem pattoghatok. Ezért van gondolom az,hogy imponál ha a férfitárs ilyen=)
Sokan viszont azért menekülnek, mert úgy gondolják, ha a férfi mással ilyen, akkor velük is agresszív lesz egy rossz szituációban. Úgyh sztem azt kell megmutasd a nőnek,hogy ellene soha nem fordítanád az erődet még hirtelen haragból sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!