Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza őt?
Figyelt kérdés
Sokat veszekedtünk a szerelmemmel és szakítás lett a vége,de én nagyon szeretem!Szeretnék kibékülni vele,de ő nem.Mit csináljak,hogy minden a régi legyen?2012. jún. 19. 12:41
1/6 anonim válasza:
3 mondat alapján alkossunk véleményt? Kicsit több infót már pls, ha kérdezel...
2/6 A kérdező kommentje:
Értelmetlen dolgokon veszekedtünk sokat.Kimerültek,fáradtak,idegesek voltunk mindketten.Sokszor közrejátszott az anyagi helyzet is.
2012. jún. 19. 12:44
3/6 anonim válasza:
Mondd el a véleményed személyesen neki. Hogy sajnálod, kell neked, és nem akartad hogy ez legyen.
4/6 anonim válasza:
Hát minden a régi sosem lesz, ez biztos. Az hogy vissza akarod kapni őt, a legtermészetesebb érzés a világon, és sajnálom hogy nekem kell ezt mondani, de ettől fáj a szakítás. Mert nem kaphatod vissza. Akkor lehet rá esélyed, ha megadod neki is az időt meg meghagyod magadnak is azt az időt, amíg feldolgozzátok a történteket, megbékéltek az egyedülléttel, és akkor talán lesz rá lehetőséged hogy megbeszélj vagy újra kialakíts vele dolgokat. De amíg közeli és fájó dolog, és pláne amíg ő nem kíváncsi rád, addig nem nagyon tudsz mit tenni. Sajnálom ami veletek történt, de főképp azt amit most el kell viselned majd. És bár tudom hogy ez nem nagy öröm de jobb lesz idővel.
6/6 A kérdező kommentje:
Mi ez az utolsó?
2012. jún. 19. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!