Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Először ő akart, aztán én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először ő akart, aztán én későn kaptam észbe, hogy én is akarnám őt. Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Csókolóztunk, de nem akartam semmit tőle. Aztán mikor rájöttem hogy mégis szeretem, akkor már ő mondta, hogy hagyjuk, már nem akar semmit. Ez kb egy hét leforgása alatt alakult így. az egész már több mint egy éve volt, egy suliba járunk, így egy héten többször is látom. Nagyon rossz hogy nem tudom visszacsinálni. Tudom, hogy kedvel és tetszem neki, de azt is tudom, hogy nem akar járni velem. Már próbáltam, hogy én kezdeményezek egy buliban, régebben, de nagyon csúnyán beégtem. Most megint kezdünk jobban lenni. Szerintem, sokat változtunk mindketten, lehet, hogy most menne. Hogy viselkedjek, mit tegyek, hogy elcsábítsam?

mindketten 16 évesek vagyunk, én vagyok a lány

2012. máj. 30. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha egy hét leforgása alatt már nem kellettél utána naki, akkor hagyd, jobb is, mert nem voltak valami komolyak az érzései.
2012. máj. 30. 10:34
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de ha hagyni tudnám csak úgy akkor szerinted még ennyi idő távlatából is itt kérdezgetnék vadidegeneket? :D szerintem ez már a végső elkeseredés jele :D
2012. jún. 3. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze, hogy nem hagyod, hisz szereted. Amíg nem találsz valaki mást, addig úgyse fogod tudni elfelejteni.

Próbálj meg beszélni vele. Vagy hívd el valahova és egyszerűen öleld meg, temesd a fejedet a nyakába. Várj egy picit, aztán majd lesz valami.

A bulis kezdeményezés: a leghülyébb dolog. Ilyenkor nem éppen van magánál az ember és szarik rá, hogy ki mit csinál.

16/L

2012. júl. 4. 19:07
 4/5 poiu ***** válasza:
Egyetértek 16/L-nyal (bocsi :-). Ne feledd, hogy most nem folytatni akarsz valamit (ami nem is volt), hanem kezdeni egy új kapcsolatot. Így állj hozzá szerintem. + ha így gondolsz rá, könnyebb lesz.
2012. júl. 4. 19:32
 5/5 Nacui ***** válasza:

Szia. Nekem van egy hasonló story-m de az enyém kicsit kavarkádos. Tetszettem egy srácnak, és mi tagadás ő is tetszett nekem, de csak 1 hétig láttuk egymást, aztán 1 évre eltüntünk egymás szeme elől (a város külső részén lakott). Na a lényeg az, hogy 4 év után egy suliba kerültünk és még mindig tetszettünk egymásnak. A baj csak az volt, hogy egy idő után furcsán beszélt már velem, volt mikor lehordott mindennek, így hát nem is lett járás a vége, de én még mindig próbálkoztam. Rájöttem esélytelen. Azóta megint eltelt 1 év. Néha-néha még eszembe jut, de van más akit szeretek és akiért azt a 4 éves fájdalmat önként eldobom. Szerintem, tegyél te is így. Keress mást.

16/L

2012. júl. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!