Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmet csalja a pasija....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet csalja a pasija. Szerintetek joga van tudni róla? (többi lent)

Figyelt kérdés
1 éve vannak együtt. A pasi már most azt mondja, hogy unalmas vele a szex, és sokszor megcsalta már. Csak én 2 nőről tudok akivel együtt volt, és elég sokszor. Ugyanakkor állítólag komolyak a szándékai vele, el is venné. Azon gondolkozom, mi lesz szegénnyel, ha majd terhes lesz, meg ilyenek, ha már most ez megy. Szerintetek joga van tudni, milyen a pasija valójában?
2012. jún. 19. 09:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mond el neki,de mindenképp úgy kezd el a mondókád, hogy elnézést kérsz,de úgy érzed hogy fordított helyzetbe te is azt szeretnéd,ha ő így cselekedne.Utána elmeséled a dolgokat :s
2012. jún. 19. 09:43
 12/22 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de ha a barátnődnek tartod, miért kérdés hogy megmondd-e neki? Tőlünk kérdezed? Mégis mit jelent neked a barátság? Te hogy éreznéd magad fordított helyzetben, ha te lennél az, akit hülyítenek? Örülnél, ha kiderülne hogy a barátnőd tudott a dologról és nem szólt? Ha nem mondod el, a pasi cinkostársa leszel, ill. jelenleg az vagy, gratulálok. Nekem nem kéne ilyen barátnő mint te.

25/N

2012. jún. 19. 09:47
 13/22 A kérdező kommentje:

Utolsónak: a helyzet ennél ezerszer komplikáltabb, de te ezt nem tudhatod. Egyébként teljesen igazad lenne.

Csak azon gondolkoztam próbáljam-e megvédeni. De igazából, ez tényleg nem megvédés, hanem titkolózás lenne.

Azért írtam csak ennyit, mert így leegyszerűsítettem a dolgokat a lényegi kérdésre, joga van-e tudni, hogy ilyen a pasija, a múltjáról sem tud semmit, pedig abban is vannak kemény dolgok.

2012. jún. 19. 09:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Gondolom te meg azt nem tudod milyen érzés, ha hülyítenek. Szerencsére én sem, de ha egyszer ilyen helyzetbe kerülnék, tutira nem kéne többé az úgynevezett barátnőm.

25/N

2012. jún. 19. 10:01
 15/22 anonim ***** válasza:

"Csak azon gondolkoztam próbáljam-e megvédeni."

Valójában csak a barátjának falaznál. Amúgy hogy védenéd meg, ha hazudsz neki, nem értem. Így megvédeni csak akkor szoktak valakit, ha nem tehet ellene semmit, akár tudja, akár nem. De itt nagyon is tehet a helyzet ellen, ha tisztában van vele.

2012. jún. 19. 10:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Mondd el, joga van tudni.
2012. jún. 19. 10:18
 17/22 A kérdező kommentje:

10:01-es:

Hogy nem tudom, milyen érzés? Hajaj :( Sajnos baromira tudom... Az elmúlt időszak nekem is annyi fájdalmat okozott, hogy azt hittem nem élem túl. Talán pont azért félek elmondani neki, mert tudom, milyen amikor összeomlik minden.

De tudod mit, mivel pontosan tudom, milyen borzasztó helyzet, amiben van, egy percig sem fogok habozni. Gyakorlatilag mindenki ezt írta, és én is így voltam, csak egy kicsi bizonytalanság volt bennem.

Joga van tudni.

2012. jún. 19. 10:39
 18/22 anonim válasza:
Ez a legnehezebb helyzet, mivel többféleképpen elsülhet a dolog. A legjobb döntés az lenne ha elmondanád neki, csak akkor semmiképp ne mondd , hogy már tudod egy ideje, mert ki lesz akadva, hogy miért nem mondtad hamarabb. Konkrét dolgot mondj neki, hogy honnan tudod, hogy ne legyen az később, hogy félrehallottad a dolgokat stb. Ez a pasi egy idióta... nem érdemli meg szegény lányt. =(
2012. jún. 19. 11:32
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
ne mond el!! egyrészt miért szólsz bele, másrész lehet a csajszi is sejti de megkapja a boldogságot ettől a párjától és nem firtatja a dolgot.
2012. jún. 19. 11:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Azonnal mond el neki! Nem tudom mi itt a kérdés, ah egyszer a barátnődről van szó! Ebben a helyzetben neki kéne jót akarnod és az egyértelműen az,ha elmondod neki. Lehet hogy az elején nagyon rossz lesz neki de hosszútávon ez a helyes megoldás. Egyből el kellett volna mondanod neki ahogy megtudtad!

Ne haragudj,de nem örülnék neki ha ilyen lenne a barátnőm,mint te

2012. jún. 19. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!