Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megvédjem a barátnőmet? 19/f
Egy csodaszép, jó alakú lánnyal járok, nagyon szeretjük egymást! (alacsony, karcsú, szöszi, kék szemekkel, tündéri arc).
Nekem az a legnagyobb problémám, hogy nagyon sok pasas akarja őt! Még úgy is hogy tudnak a kapcsolatunkról. De nem csak a korosztálya, hanem vén kecskék is.
Amúgy mindig elrendezem azokat, akik nyomulnak rá!
Csak most már belefáradtam hogy annyi embertől kell megszabadítanom!
NAGYON IMÁDJUK egymást!
csak néha már-már kívánom hogy ne legyen ennyire ellenálhatatlan. :/
HELP!
"Csak most már belefáradtam hogy annyi embertől kell megszabadítanom!"
1.) Több nitroglicerin a bombába.
2.) Lakatlan sziget.
Ha ezek sem segítenek, akkor
3.) Másik kategóriás barátnő.
mindig megpróbálja magát megvédeni, csak szinte sokkot kap, így bénázik! Ja és nem épp megVERni akarják!
+nem fogom elhagyni egy kevésbé szép lányért.
Őszintén szólva engem a kisugárzása fogott meg, illetve az hogy nagyon szerény. és persze kedves.
nem fogod elhagyni egy kevésbé szép lányért??hát ezt sejtettük:-)
már bocs de ha a csajod ennyire határozatlan ügyifogyi akkor gondolom neked sem volt nehéz annó becserkészni őt...azzal a különbséggel hogy nem volt ott és akkor egy "likőr".na mostmár így értem a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!