Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van, hogy visszautasítasz valakit, mert ugyérzed max barátság és később mégis belé szeretsz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 21:35
11/15 anonim válasza:
Engem visszautasítottak, de az a fiú tudta, hogy nem fog belém szeretni, később sem (hiszen már mást szeret), és nem akart kihasználni. Ez van, el kell fogadni.
Téged sem fogott meg az az xy, hát akk ezután sem fog.
17/L
12/15 anonim válasza:
Miről beszélsz te? Ő utasított vissza valakit és most mégis úgy érzi, hogy szereti.
A kérdésedre válaszolva, igen, van ilyen.
Te a fiú vagy lány vagy?
14/15 anonim válasza:
Szerintem van. Engem elutasított egyszer egy lány, és most úgy érzem, hogy mégis bejövök neki...
16/F
15/15 anonim válasza:
Igen, de ehhez kell egy nagyobb változás a másik félben, pl. legyen nyitottabb, kedvesebb, vonzóbb.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!