Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok álmodozni?
gondolatban, bármit el tudok képzelni, hogy bárkivel, bárhol vagyok, bármiről tudok beszélni.
elméltben, már úgy érzem nem lennék ennyire profi.
valóságban meg úgy érzem nincs rá szükségem.
ki tud engem megfejteni ?XD
szerintem pont h boldoggá tesz az álmodozás.
Én ha arra gondolok hogy egy gyönyörűszép lánnyal smárolok, elmúlik a fejfájásom, hasfájás, meg bármi egyéb. :|:D
Még annyit hozzáfűznék, hogy engem már találtak meg lányok, és amikor velük vagyok, olyan mintha átkapcsonának rajtam egy gombot, és előbújik belőlem, a kedves lélek, aki minden egyes szavával megdobogtatja a lány szívét, és mosolyt csal az arcára. Ilyenkor magamra sem ismerek. Ha vége a talinak semmire nem emlékszek hogy miket mondam neki, meg mikről beszéltünk. Ezt sem értem.
72%os vagyok.
Általában arról szoktunk álmodozni, ami reménytelen/viszonzatlan szerelem. Ugyanis ha mind2 fél szereti a másikat, biztos, hogy lépnek. Legalábbis a fiúnak illene (az olyan nem is kell, aki nem mer lépni).
És mi értelme is az álmodozásnak? Ha túl sokat álmodozol, és a tökéletes szőke herceget képzeled jövőbeli társadként, nagyot fogsz csalódni, ugyanis tökéletes ember nincsen.
Én már megjártam az álmodozással, és csalódtam. Megbabonáz, elveszi az eszedet és egy irracionális világba csal...nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!