Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok veletek is megtörtént már?
Veletek is megtörtént már hogy smárolás közben a párotok annyira belemélyült a csókban, vagy csak annyira hosszasan vagy vadan csókolt hogy nem kaptatok levegőt?
-Ilyen helyzetben mit reagáltok? (ha reagáltok) Eltaszítjátok magatoktól....?
volt ilyen, persze ^^
kicsit hátrébb húzódtam, óvatosan véget vetettem a csóknak, rámosolyogtam (közben nagy levegő :D) aztán folytatás... nem vesz észre semmit ;)
15 perc??
Gyaaa:D Akkor én mit mondjak, amikor "kocsikázás" címszó alatt, megkajáltunk mondjuk este 7-8 fele, aztán elmentünk valami eldugott helyre, és kb. 9től hajnali 5-6ig smároltunk??:D (csak smároltunk, tényleg, még a kapcsolat elején):D:D
21L
Ezen mit kell kattogni?
Vegyél levegőt az orrodon.
Ha nem tudsz az orrodon lélegezni, és ennyire parázol, hogy jaj, mit fog szólni, akkor eltávolodsz 1 másodpercre, nagy levegő, és visszatapadsz a szájára. Levegővétel közben nézz kívánósan a szemébe, és még tetszeni is fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!