Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Már több éve elvesztet...

Lányok! Már több éve elvesztettem a szüzességem de a mai napig ha találkozok azzal a sráccal akivel megtörtént úgy érzem még mindig vonzódom a sráchoz. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 01:14
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Rátetoválta a nevét a lelkedre.Ennyi...
2010. júl. 2. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem ezzel nem csak te vagy így...nagyon szeretted/szereted és ez nem múlik el még évek alatt sem sajnos:S
2010. júl. 2. 01:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Szóval akkor te is egy jött menttel veszítetted el a szüzességed :D
2010. júl. 2. 07:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem "jöttmenttel" veszítettem el a szüzességemet, 1,5 évet várt rám és ennek már 8 éve , még utána együtt maradtunk 3 évet és ha találkozunk jó érzés fog el nagyon , hogy neki adtam oda féltett kincsemet !Bennem nagyon jó emlék maradt, nem fájt egyáltalán , élveztem is ezerrel és szerintem minden lány , akinek jó élményei maradtak az elsővel kapcsolatban az így érez !Nincs ezzel semmi baj szerintem , ez egy olyan dolog , amit soha nem fogsz elfelejteni, ha nagyon jó élmény azért, ha mocskosul fájt és rossz élmény volt azért !:)
2010. júl. 2. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi 4 évig voltunk egyutt. Mindkettonknek az volt az elso alakalom. Szerintem mindkettonknek nagyon fontos volt. Ha találkozok vele egy éven 1x, nekem is megdobban a szívem. Az elsot (ha fontos) egyikunk sem felejti el.

23N

2010. júl. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!