Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy kelljek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy kelljek neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit kb 13 éves korom óta ismerek..Kb fél éve egy társaságba keveredtünk, jó fej, vicces..Semmi olyan jel nem volt hogy akarna tőlem valamit! Bulizni voltunk és nem mondom hogy nem ittunk keveset..:D Táncoltunk stb..Aztán megcsókolt..először csak röviden..aztán visszamentünk táncolni és mikor elindultunk kifele megállított és kb 5 percen keresztül vadul csókolóztunk...Azóta is minden nap találkozunk de így semmi olyan jel nincs hogy akarna tőlem valamit..Hogy tudom elérni hogy "kelljek neki"?? Oltásokkal kíméljetek pls :))
2012. jún. 18. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell semmilyen kis praktikákat be vetni hogy "kelj neki". Főleg nem magadon változtatnod. Ha ön magadért nem figyelt még fel rád, akkor jobban teszed ha keresel valaki olyat, aki a saját énedbe szeret bele. Az pedig hogy meg csókolt.. mint tudjuk, a pia felszabadít, lehet hogy akkor, abban a pillanatban, valaki közelségére volt szüksége. És ezt a közelséget tőled meg kapta. Maximum annyit tudsz tenni, hogy leülsz vele, és meg kérdezed hogy miért történt az, ami történt.:) sok sikert.
2012. jún. 18. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm ez nagyon kifejtett válasz volt :) beszéltünk erről..de konkrét választ nem kaptam :S
2012. jún. 18. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Csókold meg... én a helyedben kíváncsi lennék a reakciójára:D
2012. jún. 19. 07:42
 4/4 A kérdező kommentje:
áhhh dehogy :D
2012. jún. 20. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!