Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne csak szexre kelljek a pasiknak?
Egyszerű. Ne szexelj velük:D Talán mindig rossz pasik tetszenek. Bár a pasik elég ribancok, a kulcslyukat is megtosznák, ha lehetne, sajnos:(((
Sok a ribanc, óvatosan. Szexelni tilos, ha lelép annál jobb.Több időd marad a jó pasikra akik nem nyomatni akarnak, hanem téged!
26.L
Az gáz, mondhatni a legtöbb pasi ilyen.
Az első randin meg ha neked nem esik jól alap h nem feküdtök le. Bár mondjuk nem mindenkinél igaz h megbasz és otthagy. Barátommal 1 éve vagyunk együtt komoly kapcsolat pedig első randin lefeküdtünk egymással.
jól mondták előttem, ne feküdj le velük az első randin. ennyi:) ha többet nem keresnek, akkor hát ez van. amúgy hol ismerkedsz?:)
csak azért, mert régebben sokat ismerkedtem neten, és ott volt ez tipikus probléma. mindig meg akartak fektetni első találkozáskor. megmondom őszintén, én ennek nem vagyok annyira ellene, és azért párszor pofára estem:)) tudom, meg is érdemeltem:)
Én sem feltétlenül ennek vagyok ellene. Csak most már szeretnék egy komoly kapcsolatot és mivel párszor már pofára estem félek, hogy így soha nem fog sikerülni.
Nem neten ismerkedek. Szórakozóhelyeken, barátokon keresztül stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!