Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanád a párodnak, hogy szerinted nincs közös jövőtök?
Pár hónapja vagyunk együtt, ő a közös jövőt tervezi, konkrétan összeköltözést.
Nekem ezzel nem is lenne bajom, de vhogy nem látom a jövőnket, pláne nem hosszútávon.
Elég sok mindenben különbözünk, és félek, hogy ezek miatt csak veszekednénk, ha szorosabbra fűzzük a dolgot.
Viszont szeretjük egymást, és pont azért gondolkozom azon, hogy ezt megmondjam neki. Nem akarom átejteni.
De ez nem azt jelenti, hogy nem akarom a közös jövőt, csak vhogy nehéz elképzelni. Csak ugye ha elmondom neki ezt, akkor nem úgy csapódna le a dolog, ahogy én érzem.
Szerintetek finoman közöljem vele, vagy hagyjam egyelőre, hátha kialakul bennem is magától a nagy közös jövő kép?
Már nem tanulók vagyunk.
Kicsit hülyén fogalmaztam.
Azért vagyok vele, mert szeretem.
Közös jövőt akarok én is, de azért szeretném jobban megismerni, hogy biztos menni fog a dolog összeköltözés után is. Vagyis kell még egy kis idő, míg magabiztosan azt mondhatom neki, hogy igen, készen áll a kapcsolatunk erre.
Finoman mondtam már neki ezt, de mindig azt mondja, nem lesz gond, összeillünk.
Csak ilyenkor szerintem vmi magyarázatot vár. És erre ez a magyarázat, hogy még nem látom a jövőnket biztos lábakon, de vele tervezek mindent.
Szóval ilyen szempontból érdemes ezt neki elmondani, vagy elrontanék mindent szerintetek, mert nem úgy csapódna le benne, ahogy én érzem.
ja persze ezek a kérdések amik úgy kezdődnek ezen az oldalon, hogy "van egy párom és nagyon szeretem de....." :)
nem szereted eléggé sosem fogod, ezért jobb ha minél hamarabb szakítasz vele! minél tovább maradsz vele annál tovább kinlódsz majd.
Pár hónap még gyerekidő:) Nem csoda, ha nem látod a közös jövőképet. Nálunk ugyanez volt, csak már az első év után. Én halál szerelmes voltam, már az összeköltözésről beszéltem, ami 2-3 év múlva esedékes csak, de ő meg soha nem szólt hozzá semmit. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy miért nem, és akkor mondta, hogy addig nem akar ilyenekről beszélni, amíg nem biztos minden, mert nagyon koppanna. De azóta azért néha felhozza, hogy milyen lesz a közös lakásunk:))
Amúgy mi is baromira különböztünk, rengeteg vita volt az első évben, aztán valahogy összecsiszolódtunk, és most már alig veszekszünk.
Szerintem ha értelmes lány, akkor megértené, de eléggé bántaná a dolog. Szóval, ha nem nagy teher, akkor hallgasd végig, majd tereld a témát, ahogy az én drágám is csinálta:D
Nekem pár hónap után még eszembe sem jutna összeköltözni valakivel.Ez egy nagy dolog,amibe nem lehet csak úgy belevágni szerintem,főleg ha te nem is akarod,akkor semmi értelme az egésznek.
Az a szöveg nem túl szerencsés,hogy "nem vele képzeled el a jövődet",vagy "nem látod vele a közös jövőt",egyszerűen megmondhatnád neki,hogy még korainak tartod az összeköltözést,szereted őt,de még nincs itt az ideje.
Valóban szerencsésebb lenne úgy, amit te írsz. Bár kifejezni szerintem jobban kifejezi az, ahogy én mondanám, de az tényleg kicsit demoralizáló lenne, de nem ez a célom.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!