Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanád így?
huh... ha elég érett vagy és ő is, akkor ezt a dolgot el lehet neki mondani és normálisan megbeszélni. ha esetleg nem jön be, akkor tisztáztátok az érzelmeiteket és benned nem motoszkál az a mondat, hogy :mi lett volna.... , de az is lehet, hogy bejön.
amint mondtam ez a szitu AGYBAN felnőtt személyeknél működik.
Dilis.
Mondd meg neki, persze, és tedd utána, hogy de mivel házinyúlra TE nem lősz, így "csakbarátnő" lehet tanévzáróig!
Megmondanám, hát. Feltéve, ha "szeretsz" kockáztatni. De azért valami több jel? Milyen a viszonyotok?
Üdv: Lia
Azt értem én, hogy jóban vagy vele, de csak úgy, mint barát, vagy flört is van?
Lia
Szerintem igen. De még valami?
Lia
Sokszor ír nekem FaceBook-on. :D Nem hiszem, hogy ez annyit számítana, de így van. :D
És van még valami, de azt nem írom le, mert Ő is szokott Gyakorikérdések-en lógni és nem hiányzik, hogy meglássa a kérdést és levágja, hogy én tettem fel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!