Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondanád így?

Figyelt kérdés
Megmondanád egy lánynak, hogy bejön, hogyha csak 50%, hogy te is neki? Ráadásul osztálytárs, és mindig azt mondja, hogy "Házinyúlra nem lövünk."
2012. ápr. 5. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

huh... ha elég érett vagy és ő is, akkor ezt a dolgot el lehet neki mondani és normálisan megbeszélni. ha esetleg nem jön be, akkor tisztáztátok az érzelmeiteket és benned nem motoszkál az a mondat, hogy :mi lett volna.... , de az is lehet, hogy bejön.

amint mondtam ez a szitu AGYBAN felnőtt személyeknél működik.

2012. ápr. 5. 19:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki, ha bejön, az nagyon jó, ha nem, akkor viszont nyugodt lehetsz, hiszen te mindent megtettél, és később nem fogsz azon gondolkodni, hogy mi lett volna ha ezt megléped...Még mindig jobb átélni egy csalódást, mint gyávaságból elszalasztani egy lehetőséget! Igy van 50 százalék esélyed arra, hogy sikerül, ha nem léped meg, akkor viszont 100 százalék, hogy buktad...
2012. ápr. 5. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:

Dilis.

Mondd meg neki, persze, és tedd utána, hogy de mivel házinyúlra TE nem lősz, így "csakbarátnő" lehet tanévzáróig!

2012. ápr. 5. 21:19
 4/11 anonim ***** válasza:
És mi van akkor, ha ezzel a mottóval próbál megszerezni, tehát az érzelmi biztonságot akarja megteremteni önmaga körül, majd lecsap rád, ha eljön az idő. Szerintem próbálkozz be nála. Egyébként a hozzáálláson is sok múlik, ha a csaj egyből elutasító, nem szól a pasihoz, biztosan nehezebb a dolga, és ez igaz fordítva is. Mindenesetre próbálkozz vele, semmi hátrányod nem eshet belőle.
2012. ápr. 5. 21:53
 5/11 anonim válasza:

Megmondanám, hát. Feltéve, ha "szeretsz" kockáztatni. De azért valami több jel? Milyen a viszonyotok?

Üdv: Lia

2012. ápr. 6. 19:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát nagyon jóban vagyok vele, csak nem tudom, hogy mit reagálna. És ezen a téren valahogy sosem mertem kockáztatni. De lehet, hogy most kivételt teszek... :D
2012. ápr. 6. 20:02
 7/11 anonim válasza:

Azt értem én, hogy jóban vagy vele, de csak úgy, mint barát, vagy flört is van?

Lia

2012. ápr. 6. 20:23
 8/11 A kérdező kommentje:
A szemezés annak minősül? :D
2012. ápr. 6. 20:47
 9/11 anonim válasza:

Szerintem igen. De még valami?

Lia

2012. ápr. 6. 21:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Sokszor ír nekem FaceBook-on. :D Nem hiszem, hogy ez annyit számítana, de így van. :D

És van még valami, de azt nem írom le, mert Ő is szokott Gyakorikérdések-en lógni és nem hiányzik, hogy meglássa a kérdést és levágja, hogy én tettem fel. :D

2012. ápr. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!