Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanád a barátodnak, hogyha látnád, mennyire elhagyja magát?
Cigizik, amitől már elsárgulnak a fogai. Nem sportol semmit, kezd elhízni és kétszer akkora feje lett, mint volt. A haja meg már olyan, mint egy hajléktalané, mert nem vágja le és még csak meg se akarja mosni sűrűbben. Nekem ezek kezdenek visszataszítóvá válni, mert szerintem gusztustalan, ha egy pasi elhagyja magát. Ez nem fair, mert én mindent megteszek, hogy jó formában legyek és jól nézzek ki, Ő pedig arra nem képes kb, hogy ha étterembe megyünk, felvegyen valami normális öltözetet, utcára meg felveszi az ülepénél kiszakadt gatyát vagy a kosztól már megkövülő felsőt. Ha tudnám, hogy régen is ilyen lett volna, nem érdekelne, de régebben azért figyelt ezekre a dolgokra. Ti ezeket megemlítenétek a barátotoknak? És ha igen, akkor hogyan, hogy ne legyen sértő?
21/L
Nekem is valami hasonló, bár valamivel enyhébb esettel van dolgom:D Én épp a napokban hívtam fel rá a figyelmét kedvesen, és teljesen megértő volt, de remélem, eredménye is lesz:) Szerintem ha nagyon zavar, még most, idejében figyelmeztesd őt, míg végleg meg nem undorodsz tőle... keményen hangzik, de tanúsíthatom, hogy előferdülhet az igénytelenség miatti elhidegülés.
21,L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!