Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy bunkóság volt így lekoptatni a csajt? (Rövid sztori lenn)
Figyelt kérdés
Egyik csaj osztálytársam teljesen rám volt állva, csak nekem nem tetszett. Állandóan mondta, hogy össze akar velem jönni, esténként SMS-eket írt, vagy felhívott, de én mindig visszautasítottam. Egyszer mikor már nagyon elegem lett belőle, hogy nem érti meg, hogy hagyjon békén, mert nem akarok tőle semmit, úgy koptattam le, hogy smároltam vele, kb 5 percig folyamatosan, utána mélyen a szemébe néztem és azt mondtam: "Te úgy smárolsz, mint apám!" Erre ő megsértődött és otthagyott (VÉGRE). Azóta hozzám se szól és nyugodtak a napjaim.2012. jún. 18. 12:34
21/26 Pj0tr válasza:
Igen bunkó voltál. Igen a csaj is bunkó volt, hogy ha nem értett sem a jelekből, sem abból amikor kerek perec megmondtad neki (mert ugye megmondtad?), hogy semmit sem akarsz tőle.
Tudom, hogy hülyén hangzik, de attól, hogy lány zaklat férfit, az ugyanúgy zaklatás, és ugyanúgy idegesítő/zavaró.
Ha egy csaj ilyesmit írna, akkor meg mindenki habzó szájjal azon acsarogna, hogy miért nem kért meg a kérdező pár megtermett szekrény jellegű arcot a probléma rendezésére...
Pfff... de utálom a kettős mércét.
22/26 anonim válasza:
Ha 24 éves vagy akkor még nagyobb szégyen, hogy ilyeneket csinálsz, nem véletlenül gondoltam, hogy kb 14 éves szinten vagy :)
23/26 Killerdecsy válasza:
Jobban szeret az apjával smárolni xDDDD
25/26 anonim válasza:
Jo lekoptato otlet, de sajnos bunkosag volt. Es hogyha ezt kerdezed itt, akkor lehet h mar te is rajottel erre. Mindenesetre nem erdemes agyalni rajta, megtortent megtortent, rajottel h bunko voltal, es sikeresen lekoptattad a csajt, ezenkivul a GYK-n az egekben ver a nepszerusegi indexed. Gratulalok, haver xD
26/26 anonim válasza:
Bunkó vagy. Most szegény csajnak az önbecsülése ment a béka seg.ge alá, egy pasival sem mer majd csókolózni. Miattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!