Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagy bunkóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy bunkóság volt így lekoptatni a csajt? (Rövid sztori lenn)

Figyelt kérdés
Egyik csaj osztálytársam teljesen rám volt állva, csak nekem nem tetszett. Állandóan mondta, hogy össze akar velem jönni, esténként SMS-eket írt, vagy felhívott, de én mindig visszautasítottam. Egyszer mikor már nagyon elegem lett belőle, hogy nem érti meg, hogy hagyjon békén, mert nem akarok tőle semmit, úgy koptattam le, hogy smároltam vele, kb 5 percig folyamatosan, utána mélyen a szemébe néztem és azt mondtam: "Te úgy smárolsz, mint apám!" Erre ő megsértődött és otthagyott (VÉGRE). Azóta hozzám se szól és nyugodtak a napjaim.

2012. jún. 18. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel inkább saját magadat égetted be :D

De gondolom a csaj is olyan ostoba, mint te és nem esett le neki, hogy ezzel leb*ziztad magad, ráadásul az apáddal.... Remélem más nem hallotta, mert így legalább csak itt égtél be :DD Szánalmas :D

2012. jún. 18. 13:13
 12/26 A kérdező kommentje:
11-es: A szánalmas meg az ostoba inkább te vagy, kis tökkelütött majom, meg a többi, aki elhiszi, hogy tényleg smároltam apámmal. Ezt a lekoptatás miatt mondtam neki, bár gondolom meghaladja szellemi képességeidet, hogy ezt felfogd, te szélütött tökfilkó!
2012. jún. 18. 13:28
 13/26 anonim ***** válasza:
Senki nem hiszi azt, hogy smároltál az apáddal, te fogd fel kis taknyos, hogy ennél szarabb szöveget nem mondhattál volna :)))) de nem baj én jót nevettem . 21/L
2012. jún. 18. 13:30
 14/26 A kérdező kommentje:
13-mas: Csak 3 évvel vagy fiatalabb nálam csillagom, te "kis taknyos", hidd el én is jót röhögtem utána, de vitathatatlanul hatásos szöveg volt. :)
2012. jún. 18. 13:35
 15/26 anonim ***** válasza:
sokan irigykednek rád, azért szólogatnak be, a kishölgynek meg a női önbecsülésébe gázoltál ezzel bele. Szerintem nagyon is frappáns, és hatásos módszerrel koptattad le... :)
2012. jún. 18. 13:46
 16/26 anonim ***** válasza:

"sokan irigykednek rád"

Miért is lenne irigy itt bárki is rá?

2012. jún. 18. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
mert választhat, hogy akar valamit a csajtól vagy nem, valakinek elég a szamár ha már ló nincs... és akik beszólnak fáj a csőrüknek, hogy nekik annyi sem jut...
2012. jún. 18. 13:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Nyilván, lány létünkre irigykedünk egy olyan csávóra, aki bunkó, tapadnak rá a csúnya csajok és 24 évesen nem végezte el az iskolát. Tényleg marha irigyek lehetünk, mintha nekünk nem lehetne minden ujjunkra egy pasi, mivel úgy ugrálnak, ahogy csettintünk. Te vmi nagyon rossz pszichiáter lehetsz, hogy ilyen konzekvenciát vonsz le:P
2012. jún. 18. 13:55
 19/26 anonim ***** válasza:
lehet rossz lennék agyturkásznak, de nálad dívik a mondatom másik fele, hogy a női önérzetekbe taposott bele... sajnálom hogy leragadsz bizonyos szavaknál, és nem látod az egész mondatot...
2012. jún. 18. 14:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Sajnálhatod is
2012. jún. 18. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!