Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a pasik, akik hajlandóak a lányok kedvében járnak?
Ilyenkor jön ki, h a nők, h is értik a törődést:)
Kocsi, étterem meg egyebek:D
Kérdező, valami olyasmire számítok most, hogy nem használnád ki, és hogy ezek természetes igények.
1. Ha szerelmes vagy belé, akkor fel sem kellene merülniük ilyen igényeknek, legalábbis nem az első tíz legfontosabb helyen. Ehhez képest te konkrétan ez alapján keresel.
2. Ha meg nem szerelemről, csak kényeztetésről van szó, akkor kihasználás, ugyanis baráttól sem vár el ilyet az ember, másnak meg kifizeti (minimum megfelezi) a költségeket.
A kérdésedre válaszolva, persze csak félig komolyan: Star Trek találkozókon, vagy képregény licitálásokon nézz körül.
Egyébként én kábé ilyen vagyok és éppen kidobva vagyok...
22/f
Rájöttek, hogy ha ezt csinálják, a lányok talpnyalónak nézik, ezért inkább bunkóznak :D
F18
"Hol vannak azok a pasik..."
Olyan nőkkel teszik ugyanezt, akik nem elvárják, vagy feltételként szabják meg, hanem csak szimplán elfogadják a kényeztetést, és örülnek az ilyen meglepiknek. Tudod egy férfinak sokat számít, hogy azért teszi, mert elvárja a nő, vagy azért, mert ezzel kellemesen meg tudja lepni őt. Ég és föld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!